Как да се справим със запушена мивка – машинно отпушване и видеодиагностика

Запушената мивка е проблем, който всеки е срещал в дома си. Бавното оттичане на водата или пълното запушване създават неудобство и могат да доведат до неудобства и неприятни последици. В такива моменти е важно да разчитате на професионалисти, които бързо и ефективно ще решат проблема.

 

запушена мивка - машинно отпушване

 

КАНАЛИ-ТИНО ЕООД – как решихме сложен проблем със запушена мивка в София

Ние сме специализирана фирма за отпушване на канализация с дългогодишен опит  и предлагаме професионални решения за справяне със запушени мивки. Разполагаме с модерно оборудване и квалифицирани специалисти, които могат да се справят с всякакви запушвания.

Неотдавна бяхме потърсени от клиент, чиято мивка беше сериозно запушена. Преди това друг майстор се е опитал да реши проблема, но за съжаление не е успял и се е отказал.

За да установим причината за запушването, ние извършихме видеодиагностика на канализацията, която ни позволи да видим какво се случва вътре в тръбите и да открием причината за проблема. Оказа се, че има счупена тръба, която е причинявала запушването.

За отпушването на мивката използвахме специализирана машина със спирали много ефективна при справяне с подобни проблеми.

 

 

Видеодиагностика – иновативен подход за откриване на проблема с канализацията

За да установим причината за запушването, извършихме видеодиагностика на канализацията. С помощта на модерна камера Rothenberger Roscope i2000 успяхме да видим вътрешността на тръбите и да открием, че проблемът е в счупена тръба.

Камерата за видеодиагностика на канали Rothenberger Roscope i2000 е професионален инструмент, използван за инспектиране на тръбопроводи и канализации. Тя е проектирана да предоставя ясни визуални данни с висока резолюция 640×480 пиксела за детайлен образ за състоянието на вътрешността на тръбите, което е изключително полезно за откриване на проблеми като запушвания, пукнатини, корозия и други дефекти.

Разполага с 3.5″ TFT LCD цветен дисплей за удобно наблюдение в реално време. Има възможност за записване на видеоматериали и снимки върху SD карта, а с USB порта могат лесно да се прехвърлят данните към компютър за по-нататъшен анализ.

Камерата е устойчива на вода и може да работи в мокри и влажни условия. Разполага с LED осветление, което осигурява добра видимост в тъмни и затворени пространства. Вградената Li-Ion батерия може да осигури 4 часа непрекъсната работа.

Камерата притежава 20 метра гъвкав кабел, за да може да се движи през извивки и завои в тръбите и да проникне в тръби с диаметър от 40 до 150 мм.

Камерата за видео инспекция позволява бърза и точна диагностика на проблеми без необходимост от къртене, с което се спестяват време и разходи за ремонти и поддръжка.

Машинно отпушване – бързо и ефективно отстраняване на проблемите с мивката

Машинното отпушване е метод, който позволява бързо и ефективно да се отстранят дори най-упоритите запушвания. Благодарение на професионалната машина със спирали RIDGID K-60, екипът на КАНАЛИ ТИНО ЕООД бързо отстрани запушването и възстанови нормалното функциониране на мивката.

Машината със спирали RIDGID K-60 е професионален инструмент, предназначен за отпушване на канализационни тръби с диаметър от 1.5 до 10 инча (около 38 до 254 мм). Тя е оборудвана с мощен двигател, който генерира висок въртящ момент, необходим за ефективно премахване на запушвания в канализационните системи. Това я прави подходяща за работа в тежки условия и с различни видове отпадъци.

Системата със спирали (кабели) позволява достъп до труднодостъпни места и завои в канализационните мрежи. Дължината и диаметърът на спиралите могат да варират, като това дава възможност за работа в различни по големина и сложност тръбопроводи.

Тя е лесна за транспортиране и управление, което я прави идеална за използване на строителни площадки и в условия с ограничено пространство.

Машината е оборудвана с различни аксесоари и спирали, включващи различни видове върхове за пробиване и разчистване, които увеличават нейната функционалност. 

Защо да изберете машинното отпушване на мивка и видеодиагностика

Ако домашните методи не са успели да отпушат мивката, професионалното машинно отпушване е най-добрият вариант. С видеодиагностика отпушването се извършва бързо, тъй като се открива точната причина за проблема и може да се избере най-подходящият метод за отстраняване.

Имайте в предвид, че редовната профилактика помага да се избегнат бъдещи запушвания, а в дългосрочен план, превантивните мерки спестяват средства. Ако имате проблем със запушена мивка, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще Ви предложим бързо, ефективно и професионално решение.