Защо да изберете КАНАЛИ-ТИНО – фирма за отпушване на канали в София

Проблемите с канализацията са чести и ежедневно много хора се сблъскват с тях. Запушванията се случват на различни места, много често се налага да се търси помощта на специалист за отпушване на мивка или тоалетна, за отводняване на мазе или подмяна на щрангове.

отпушване на канали в София

Не всеки е специалист, за да прецени източника на проблема, а и за проверка на състоянието на тръбите вече се използва видеодиагностика, за която са необходими специални камери.

Затова тук идват на помощ професионалистите. Ако е необходимо при често повтарящи се запушвания се извършва и видеодиагностика на канали и тръби, като използват подходящи видеокамери, за малки или за големи тръби.

За машинно отпушване на канали специалистите от КАНАЛИ-ТИНО използват професионално оборудване с голяма мощност, много по-ефективно от използваните подръчни средства, които хората имат в дома си, като тел и ръчни вакуумни помпи.

Отпушване и пълно почистване на сифони и мивки

Сифоните и мивките са сред най-проблемните места в канализацията. Те са подложени на ежедневно замърсяване, в тях попадат частици храна, дребни отпадъци, сапун, мазнини, а в банята и косми. Всички тези частици се привличат от отложени по вътрешността на тръбите мазнини и сапун и малко по малко се образува запушваща „тапа“. А сифоните се запушват още по-бързо, особено сифоните в банята.

При запушване на сифон или мивка аматьорските опити за отпушване не винаги успяват и дори могат да задълбочат проблема. Не отлагайте, обадете се на фирма за отпушване на канали в София КАНАЛИ ТИНО.

Отпушването на тоалетната чиния

Това е още едно много проблемно място, в което бързо може да се образува запушване, ако изхвърляте хигиенни материали. Децата често допринасят за запушвания, като изтърват рулото с тоалетна хартия, дори и играчка. Добре е да им напомняте да внимават, защото запушването може да е сериозно и да се наложи да търсите специалисти по отпушване на тоалетна в София. А за да не се стигне до такъв проблем, трябва да внимавате какво пускате в тоалетната чиния.

Допустимо е само изхвърлянето на тоалетна хартия. Ако по невнимание детето или вие изпуснете руло тоалетна хартия, сапун или друг предмет, опитайте се да го извадите веднага. Ако не успеете, по-добре се обадете на професионалисти по отпушване.

фирма за отпушване на канали

Отводняване на помещения

Наводняването се получава вследствие на спукване на тръба, запушване, а мазите се наводняват от топящ се обилен сняг. В такива случаи водата трябва да се изпомпи, за да се стигне до сифона и да се види дали е запушен, за да се предприеме отпушване.

За отводняване и отпушване на канали в София можете да разчитате на КАНАЛИ-ТИНО. Нашите специалисти имат мощна помпа и с нея ще отводнят бързо и безпроблемно всяко помещение. Помпите, с които работим, са с различен дебит, така че можем да подберем подходящата помпа, за да отводним помещението. Дори при масивно наводнение ще се справим с най-мощната ни водна помпа, която транспортираме с микробус.

Ако течът е скрит, помага видеодиагностиката

При избиване на влага и образуване на мухъл често причината е теч. Течът може да бъде не явен, а скрит. Със съвременната термовизионна камера, с която се извършва диагностиката,може да се открие точно мястото на скрит теч. С нея можем дори да установи къде е започнал теч, преди навън да е избила влага.