Професионално отпушване на канал с помощта на машина със спирали

Отпушването на каналите в дома или офиса се налага често. Каналите поемат големи количества отпадни води, а с тях и капки или по-големи количества мазнини, които лесно се отлагат отвътре на тръбите и привличат всякакви други частици, изхвърлени с миене и къпане. Запушванията пречат на ползването на нормалните удобства в домове и офиси. Много често хората се опитват да направят нещо, за да се справят със запушване на канализация бързо, в момента, като използват препарати или изсипват сода и оцет в канала, в който не се оттича водата. Но това може да помогне само при начално отпушване. Не рискувайте удобството в дома, не правете опити, които могат да усложнят ситуацията и дори да се стигне до наводнение. В домове и офиси запушванията в сградите се локализират и отстраняват от специалисти с машина със спирали. Свържете се с нас! На ваше разположение са професионалистите от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД.

Първо трябва да се установи къде точно е образувано запушването

Локализирането на запушването не е лесно. Може да ви се струва, че е в участъка от тръбите в дома или офиса, но то може да е и в някой от вертикалните щрангове.

Специалистите от нашата фирма за отпушване на канализация ще проверят първо вътрешната част от каналите в дома или офиса. Ако се установи, че запушването е там, ще предприемем отпушване с нашата машина, използвайки подходящи спирали и накрайници. Ако във вътрешната част на канализацията няма запушващ слой, ще проверим вертикалните щрангове. Проверяваме участъците от вертикалните щрангове, като използваме ревизионните отвори в мазетата. Така във всеки случай чрез постепенна проверка на частите на канализационните тръби установяваме мястото на запушването.

Отпушване на каналите във вътрешна част на сграда

За отпушване използваме нашата професионална машина със спирали. С нея вмъкваме спиралите навътре в тръбите, докато достигнем до мястото, където е образувано запушване. Използваме подходящите накрайници от набора накрайници, които имаме за различни степени на запушване и видове на запушващите материали.

В магазините се продават и спирали за ръчно отпушване, но те не са достатъчно дълги и използването им без машина не дава същия бърз резултат и не допринася за пълно отпушване.

Ако запушването е във вертикален щранг, такава спирала няма да ви свърши работа. Само ще изгубите време. Обадете ни се, за да установим запушването и да го отстраним с нашата професионална машина.

След като раздробим запушващия слой на малки частици, водата ще ги отнесе към външната канализация. След отпушване е важно да се извърши и промиване. Така всички отпадъци, дори и най-малките, ще бъдат отстранени.

Най-бързият и сигурен начин за отстраняване на запушване

Преобладаващият брой запушвания се образуват вътре в сградите. Когато в дома или офиса ви установите по-бавно оттичане на водата, побързайте да потърсите нашата фирма за отпушване на канали в София. Не отлагайте, защото водата може да спре да се оттича изобщо и да прелее. Наводнението ще ви нанесе големи щети.

Не пробвайте отпушване с подръчни средства. Мощността на нашата машина, дължината на спиралите и използването на подходящи накрайници гарантират сигурно отпушване. Ние се справяме както с малки, начални запушвания, така и с вече солидно натрупани слоеве от мазнини и отпадъчни частици. Потърсете КАНАЛИ-ТИНО ЕООД за бързо отпушване на канали.