Услуги

ВиК услуги за гр.София

Фирма KАНАЛИ-ТИНО ЕООД предлага следните ВИК услуги за територията на град София и до 50 км. извън града:

24-7-icon Свържете се с нас, за да предложим оптималната оферта за ВИК услуги и канализация.

КАНАЛИ-ТИНО ви предлага отпушване на всякакви проблемни места в дома или офиса ви: канали, сифони, мивки, тоалетни чинии. Ние се справяме с всякакви отпушвания на кухни и тераси. Независимо къде е запушването, ние ще го отстраним с нашето оборудване, включващо професионални машини за почистване. С различните накрайници, които използваме, се справяме с всякакви натрупвания и наслагвания, които се раздробяват на малки частици и каналите и сифоните се промиват, за да отстраним тези частици.

Не само каналите, но и сифоните и мивките създават големи проблеми, когато се запушат. Дори при леко запушване се обърнете към нас, професионалистите от КАНАЛИ-ТИНО, за да извършим машинно отпушване. Това е отпушването, което ще отстрани напълно натрупаните частици и така ще ви гарантира дълъг период на безпроблемно функциониране на сифона, мивката, канала, тоалетната чиния.

Предимства на машинното отпушване на канали

  • За да бъде отпушен Вашия канал не се налага да къртите;
  • Разходи за отпушването на вашият канал ще бъдат далеч по-малки;
  • Проблемът с Вашия канал ще бъде решен бързо и дълготрайно;
  • Чрез машинно отпушване на канали със спирали се справяме с дълбоки запушвания.

машинното отпушване на канали

Защо да изберете услугите на КАНАЛИ-ТИНО

свържете се с насНие избягваме къртенето, тъй като използваме съвременно оборудване за видео наблюдение. С него установяваме степента на запушване, както и къде има проблемни места и течове. Извършваме видео диагностика за всички видове тръби, чийто диаметър е от ф40 до ф1500.

свържете се с насНие ви спестяваме разходите, които биха били много по-големи, ако първо опитате да отпушите канала ръчно. Ръчното отпушване, което можете да предприемете вие, не е надеждно. При сериозна степен на запушване няма да решите проблема. Освен това с използването на химикали рискувате да повредите тръбите, което би означавало допълнителни разходи за подменянето им.

свържете се с насНие постигаме дълготрайност на решението чрез машинно отпушване на канали, тъй като с нашите методи отпушването и почистването са пълни и отстраняват всички натрупани частици и налепи. При ръчното отпушване с подръчни средства просто се отстранява запушващият слой, но налепите остават и продължават да задържат нови отпадъчни частици.

Дълбоките запушвания могат да се отстранят само чрез машинно почистване. В КАНАЛИ-ТИНО използваме спирали. Те са специални средства за отпушване, с различна дължина на спиралата. Така можем да подберем подходящата спирала според запушения канал и според степента на запушването. Със спиралите постигаме отпушване в необходимата дълбочина, затова се справяме с всякакви запушвания.

свържете се с насВъзползвайте се от абонаментните услуги за поддържане на канализационната ви мрежа.
КАНАЛИ-ТИНО ви препоръчва абонаментно поддържане на елементите от вашата канализационна мрежа, за да не допуснете дълбоко запушване и да си спестите редица проблеми, до които би довело то. Абонаментното поддържане на вашата канализационна мрежа в добро състояние включва видео диагностика и профилактично прочистване на каналите и сифоните ви.

24-7-icon Свържете се с нас, за да предложим оптималната оферта за ВИК услуги и канализация.