Видеодиагностика на проблеми

С помоща на видео диагностиката ние можем да установим причината за честото запушване,течове и проблемите в канализацията.

Технологии за видео диагностика

Ние разполагаме с най-новата технология за откриване на проблеми и течове във всички видове тръби от ф40 до ф1500. С модерната система за проверка с ТВ камера се намира с голяма прецизност всякакъв вид щети, които могат да се появят в тръбопровод или други съоръжения. Така ремонти могат да бъдат предприети с пълна гаранция, спестяват се губене на време и излишни разходи.

24-7-icon Свържете се с нас при нужа от видеодиагностика за откриване на проблеми и течове във всички видове тръби.

Причините могат да бъдат различни

– Счупвания

– Пропадане и преместване на каналите

– Проникнали корени в канала

– Попаднали стройтелни отпадаци

– И всякакви други неразлагащи се предмети

Камера с жило

Апаратуратани е снабдена с гъвкава камера цветна и записваща с дължина на жилото 50 метра,позволява поглед във вътрешноста на тръбите от ф40 до ф250,като се констатира проходимостта на каналите,тяхното състояние,разклонения,връзки и снатки,мазнини,корени,стройтелни отпадаци,пръст,камани и др.

Робот Камера

Робот камерата е дистанционно управляема камера с брояч на метрите и фокус с възможност за диагностика на тръби от ф250 до ф 1500 с възможност за заснемане на тръби с дължина до 150м. Като се констатира проходимостта на канала,неговото състояние, разклонения,връзки и снатки,мазнини,корени,стройтелни отпадаци,пръст,камани и др.

При желание на клиента, предоставяме и запис от диагностиката на канала записан на CD диск или USB стик.

видео диагностика за тръби