Машинно отпушване на канали

Предимства на машинното отпушване

Разходите Ви за поддържането и почистването на канала ще бъдат много по-малки, когато разчитате на машинно отпушване от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД. От една страна, ще си спестите покупката на химикали, с които бихте предприели ръчно отпушване, а много често резултатът при ръчното отпушване не е удовлетворителен. Освен това, ако сами решите да се справите с дълбоко запушване може да се наложи да къртите, а това допълнително ще усложни нещата.

За да бъде отпушен Вашият канал, не е необходимо да търсите по магазините химикали за отпушване и да къртите. Проблемът ще бъде решен бързо и дългосрочно чрез машинно отпушване. Това е гарантираният начин, чрез който се справяме с дълбоки запушвания.

Професионалната почистваща машина на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД е не само уред за почистване. С нея услугите ни по отпушване на канали в София ви носят още предимства. Използването на професионална почистваща машина е може би най-доброто решение за справяне с неприятната миризма и образуването на локви мръсна вода.

Успешното почистване с машината е гарантирано и при по-малки, и при дълбоки запушвания. Тя има специални накрайници, с които лесно се разрушават наслагванията и други нежелани образувания в канала, а след това тези наслагвания и образувания се отнасят на раздробени мънички парчета при промиването на каналите.

24-7-icon Нашите майстори и машини ще се справят с всяко едно запушване на канал във Вашия дом или офис! Не отлагайте, а ни се обадете!

Причините за запушване на Вашия канал могат да бъдат най-различни

Попаднали боклуци в канализацията. Строителни отпадъци и неразтворими тела в мивката, тоалетната и др. Натрупана утайка и отлагания в канала, особено утайка от кафе. Запушванията във Вашия канал могат да съдържат всеки от тези видове отпадъци; често запушванията се дължат на смесица от тях, а популярните смеси за отпушване не дават резултат.

Ако смятате, че само къртенето е следващата стъпка и решението за запушения канал, не бързайте с окончателното решение. Със съвременните методи за видео диагностика установяването на причината за запушването е лесно, без да се кърти. Затова доверете се на съвременните ВиК методи за отпушване на канали. Нашите майстори и машини ще се справят с всяко едно запушване на канал във Вашия дом или офис! Чрез видео диагностика ще установим причината за запушването, къде са образуванията или наслагванията, и ще използваме професионалната машина за почистване, за да ги раздробим, а след това да промием канала.

Нашите камери за видео диагностика включват камера с жило и дистанционно управлявана камера робот. С камерата с жило можем да извършим диагностика на участъци с дължина до 50 метра, а с камерата робот – на участъци, чиято дължина достига до 150 метра. Освен на самия канал, извършваме диагностика и на свръзките и разклоненията му.

машинно отпушване на канали

 Каква работа могат да свършат КАНАЛИ-ТИНО ЕООД

Запушването на мивки, сифони и тоалетни чинии създава неприятни проблеми, които не търпят отлагане. Нашата фирма предлага професионално, бързо, ефективно и дългосрочно решение на проблема на достъпни цени.

Не отлагайте търсенето на специалистите от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД при запушване на тоалетната чиния, мивката, сифона или канала. Колкото по-бързо се обърнете към нас, толкова по-големи проблеми ще си спестите. Отлагането на машинното отпушване дава възможност за още по-сериозно запушване.

запушен канал