Отводняване на помещения

Когато помещението се наводни, независимо дали това е стая от жилището, маза, гараж, асансьорна шахта и т.н., веднага се обърнете към специалистите – КАНАЛИ-ТИНО ЕООД. Това е проблем, който изисква спешно реагиране.

24-7-iconНие сме на разположение на клиентите си непрекъснато, 24 часа в денонощието, за отводняване на всякакви помещения.

 

Отводняване на помещения

 

Как извършваме отводняването

Специалистите от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД имат специално оборудване – водни помпи с различни размери и различен дебит. Ще подберем подходящите помпи според размерите на помещението и степента на наводняването.

За отводняване специалистите от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД използват и различни щрангове, с различна дължина и размери. Така можем да подберем подходящите щрангове за бързо отводняване на всяко помещение.

За сериозни случаи на наводняване на помещения разполагаме с микробус с мощна водна помпа, която бързо ще се справи с масивни наводнявания.

Отводняване на помещения възможно най-скоро след започване на наводняването спестява много проблеми и материални щети.

 

Наводняване поради проливни дъждове или снеготопене след обилен снеговалеж

Стаите на първия етаж в дома или офиса ви, гаражът, мазето са уязвими при проливен дъжд или топене на снега след обилен снеговалеж. За да се предпазите от наводняване, трябва да поставите прагове на вратите и добре уплътнена дограма на прозорците на мазето, ако се намира под нивото на първия етаж.

Осигуряване на оттичане на дъждовната вода и почистване на снега около дома също ще помогнат да предотвратите наводняване с дъждовна или образувана от разтопен сняг вода.

 

Ако домът ви е в район с подпочвени води

Подпочвените води също могат да причинят наводняване на помещения. Трябва редовно да следите за състоянието на мазето, гаража, стаите на първия етаж. При най-малкото избиване на влага трябва да се обърнете към специалистите от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД, за да установим дали има риск от наводняване. Разполагаме със съвременна апаратура за диагностика. С ранното установяване на проблема ще ви спестим много по-сериозни проблеми, които би причинило наводняване с подпочвени води.

 

Ако поради масивно наводняване на района, в който живеете, пострада и домът или офисът ви

Масивните наводнявания поради природни бедствия сполетяват изневиделица. За щастие те не са чести в нашата страна. Но при такива наводнявания е важно да се действа бързо.

24-7-iconОбадете се на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД и веднага ще се заемем с отводняването на залетите с вода помещения.

 

Как можете да се погрижите да не се стигне до наводняване

Често при запушване на тръба в канализационната система се получава високо налягане, което избива през някоя по-слаба връзка. За да вземете мерки против наводняване, ви препоръчваме да не допускате запушване на тръбите, чрез случайно попадане в тях на твърди и лепкави частици. А при запушване веднага се свържете с КАНАЛИ-ТИНО ЕООД, за да отпушим проблемния канал.

Навременните мерки за отпушване на канали ще ви спестят по-голям проблем с наводняване. КАНАЛИ-ТИНО ЕООД са на ваше разположение по всяко време, за да отпушат канал скоро след установяване на този проблем.

Много е важно и след като е имало спиране на водата в района ви и сте оставили крановете отворени, да не забравите да ги затворите, когато отново пуснат водата. А ако ще излизате, непременно проверете дали всички кранове са затворени. Ако пуснат водата, докато сте извън дома, наводняването ще е масивно.

 

изпомпане на вода при наводняване