Откриване на влага и течове

Всички знаят, че когато влагата или течът избият, се налагат сериозни ремонтни дейности. Независимо къде е течът, в щранговете за чиста вода или в канализацията за мръсна вода, той е сериозен проблем със сериозни последствия. По-добре е такива проблеми да се откриват в началото, за да се отстранят по-лесно. Ако някъде в дома ви избива влага, съмнявате се за теч, диагностиката с термовизионна камера, извършена от специалисти, ще ви даде сигурна информация.

свържете се с насОбърнете се към КАНАЛИ-ТИНО ЕООД за откриване на влага и течове с термовизионна камера.

Предимствата на диагностиката с термовизионна камера

Доскоро се чакаше, докато започне да избива обилна влага или започне теч. Със съвременното оборудване за диагностика – термовизионна камера, откриването на теч е възможно дори преди да започнат да се виждат признаците на теч.

Откриване на влага и течове

Със съвременни камери „FLIR“ установяването на проблеми, влага, течове в канализацията не се основава на предположения. Те са професионални устройства, с които се извършва диагностика на проблемни места и със сигурност се установява къде точно е проблемът.

Често източникът на проблем, поради който избива влага или започва теч, е в неочакван участък. Затова професионалната термографска диагностика е начинът за откриване на участъка, който се нуждае от ремонт.

С диагностиката с термовизионна камера ще си спестите къртене в голям или малък мащаб. Камерите установяват наличието на влага и в дълбочина чрез сканиране на участъка.

Принцип на работа на термовизионните камери

Чрез използване на инфрачервени лъчи специализираните камери извършват визуализация на обектите – участъци от дома, офиса, сградата.

Колкото по-висока е температурата на участъка, който се сканира, толкова по-силно е излъчването от този участък. Въз основа на разликата в температурите термовизионните камери установяват къде има участък с различна температура, следователно това е проблемният участък.

диагностиката на теч с термовизионна камера

С термографска диагностика могат да се открият влага и течове във всякакви участъци в дома и сградата

Независимо къде е участъкът, за който искате да се извърши диагностика от специалисти с термовизионна камера, бързо ще сканираме дадения участък – баня, кухня, тераса, комин, покрив, радиатори, подово отопление, парно и други. С термовизионната камера „FLIR“ ще установим къде точно е проблемът, а след локализирането му ще ви предоставим и снимки на проблемната зона.

откриване на причината за теч

Термографската диагностика ще ви даде сигурност за участъка, който трябва да се ремонтира

Установяването на точния участък, в който има отделяне на влага или теч, ще ви даде възможност да предприемете ремонта за отстраняването на проблема с пълна гаранция за мястото, в което трябва да се извърши този ремонт. Ще бъдете сигурни, че няма да хвърлите напразно средства за ремонт, а ще си спестите и времето, което бихте изгубили, стремейки се да локализирате проблема чрез къртене.

отстраняване на теч

След извършването на ремонта термографската диагностика ще установи отстранен ли е проблемът

Ако се безпокоите за резултата от ремонта, също можете да разчитате на термографска диагностика. Известно време след извършването на ремонта можете да се обърнете към специалисти, които да сканират ремонтирания участък и да ви дадат гаранция дали ремонтът е бил успешен, или все още има влага или теч.

Не губете време в догадки, къртене, изчакване – ранното установяване на източника на влага или теч е много важно.

свържете се с нас Обърнете се към КАНАЛИ-ТИНО ЕООД за диагностика с термовизионна камера.