Отпушване и почистване на канали

КАНАЛИ-ТИНО ЕООД е специализирана фирма в почистването и отпушването на главни и второстепенни канали, вертикални и хоризонтални щрангове. Ние започваме с видео диагностика, за да установим точното място на запушване и естеството му, а след това използваме професионална апаратура, за да отстраним това запушване и добре да изчистим канала, за да елиминираме дори малки натрупвания, които с времето ще причинят ново запушване.

24-7-icon Всичко,от което се нуждаете,е да позвъните на тел: 0878 773 / 590 или на някои от горепосочените телефони.

Запушените канали са един нежелан проблем, но за съжаление той е често срещан, когато каналите не са били поддържани и чистени дълго време. Отпушването, почистването и ремонтът на главни и второстепенни канали са наши основни дейности. Освен че отстраняваме запушвания, ние прочистваме основно каналите, за да ви гарантираме дълготраен резултат.

При невнимание и изпускане на парче отпадък – например част от пластмасова опаковка или  елемент от детска играчка, може много бързо да се причини запушване.

Видове запушване на канали

Видът на запушването до голяма степен зависи от вида на отходните тръби, тяхната форма, дебелина, възраст и наклон. Запушването се образува най-лесно на местата, където има завои, чупки и преходи на тръба в тръба. То може да бъде в главната канализация, както в банята, така и в кухнята.

Затова за установяване на точното място на запушване се обърнете към специалистите – КАНАЛИ-ТИНО ЕООД. Ще установим къде е запушената област, използвайки съвременни камери за видео диагностика.

Причини за запушване на каналите

Причинителите могат да бъдат най-различни, като сред основните са вещества, които са трудно разтворими или въобще не са податливи на разтваряне.

  • Много често малки количества мазнини се натрупват постепенно при миенето на чинии и други съдове. Мазнините на свой ред привличат и задържат частици отпадъци.
  • Перилните препарати и козметиката за баня също могат да причинят запушване.
  • Други причинители са косми и влакна от дрехи.

Затова след отстраняване на запушването ще ви напомним да внимавате какво попада в сифона, мивката и тоалетната, а от там и в канала. Преди измиване на чинии и други съдове избършете останалата по тях мазнина с кухненска хартия. Дори мънички количества мазнини се натрупват по стените на тръбите и стават предпоставка за ново запушване.

Специализирана техника за професионално отпушване на канали

За отстраняване на запушвания по машинен начин е важно прилагането на високо налягане. За този вид услуга превозните средства на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД са пригодени с оборудване за вода под високо налягане, за да се отстрани самото запушване и да се реши всеки проблем, който то може да предизвика.

Често се налага да приложим машинно отпушване на канали – това е ефикасен метод, който се прилага в най-различни ситуации и е единственото решение за масивни запушвания.

Фирмата ни разполага с всякаква специализирана техника за професионално отпушване на канали и разрешаване на всеки ваш проблем със задръстени канали.

отпушване на вертикални и хоризонтални щрангове

Всички ВиК майстори, които работят в фирма КАНАЛИ-ТИНО ЕООД, са доказани специалисти в своята област. Те ще открият всеки проблем и ще ви предложат най-добрия и най-подходящ начин за отстраняването му.

24-7-icon Вече не е нужно да се мъчите сами за да отстраните проблема си, просто позвънете на тел: 0988 827 664 и наш екип ще реагира възможно най-бързо.