Отпушване и почистване на мивки и сифони

Запушените мивки обикновено са резултат на проблеми със сифона под мивката или отходната тръба. Мивките и сифоните трябва да се отпушват навреме за да не създадат в бъдеще по-мащабни ВиК проблеми.

24-7-icon Ако мивката Ви е запушена и отпушването не се получи с подръчни средства, потърсете услугите на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД.

Отпушваме и почистваме мивки от всякакъв вид и размер експресно, безопасно и без къртене:

  • Професионално отпушване и почистване на всякакви сифони
  • Бърза реакция при възникнал проблем: 0988 / 827 664
  • Гарантирано изпълнение в срок

Разполагаме със съвременно оборудване за отпушване на мивки и сифони

Специалистите от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД разполагат със съвременно оборудване за машинно отпушване, с което ще отпушим всяка задръстена мивка или сифон.

Нашите уреди са модерни, разполагаме с всички необходими елементи, с които да разчистим натрупания отпадъчен слой и да отпушим вашата мивка или сифон.

Уредите ни са леки и лесно се пренасят и до високи етажи. Разполагаме и с уреди, които могат да работят и в тесни помещения.

При един такъв Ваш проблем, нашите специалисти ще отпушат Вашата мивка незабавно, без излишна мръсотия и на отлична цена.

Как работят уредите, използвани от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД

Уредите, които използват специалистите от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД, работят под високо налягане, затова никакво задръстване на мивка или канал не може да устои на обработването.

Допълнителните елементи, използвани от нашите специалисти, включват различни накрайници, с които лесно се обработват различни отвори и задръствания с различна дебелина.

Ще реагираме на повикването ви в най-кратък срок

Можете да ни потърсите по всяко време. В най-кратък срок ще дойдем, за да установим какъв е проблемът и ще се заемем с отстраняването му. Когато мивката в кухнята или сифонът в банята се запушат, не чакайте – разчитайте на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД.

Защо не ви съветваме да опитате сами да отпушите мивката или сифона с препарат

На опаковките на продаваните в супермаркетите препарати отпушването се описва като лесно и безвредно за сифони и канали. Но всяко изсипване на химикали в сифона и канала крие риск от разяждане на самия сифон и канал. Това ще причини допълнителни проблеми, за които ще се наложи да платите допълнително.

Освен това при използване на химикали съществува риск и за този, който борави с препарата. Може да се стигне до изгаряне или дори до по-тежки последствия, особено ако част от препарата попадне в окото.

Не излагайте здравето си и състоянието на канализационната система у дома или офиса на рискове. Обърнете се към КАНАЛИ-ТИНО ЕООД.

Каква работа могат да свършат КАНАЛИ-ТИНО EООД

При задръстване единственото решение е установяване на причината от специалисти професионално отпушване.

Ако по невнимание сте изпуснали частици от пластмасови опаковки, найлон и други отпадъци, които запазват твърдостта си и не се размекват от водата, дори да изсипете няколко дози препарат за отпушване, той няма да успее да ги разгради. Това се отнася и до косми, които често попадат в сифона в банята и го задръстват. А ако живеете в къща, задръстването може да се дължи и на проникване в канализационната система на корени на дървета.

Тъй като установяването на вида на запушването може да се извърши правилно само от специалисти, разполагащи със съответните уреди, не губете време, а се обадете на специалистите от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД.

Ние ще използваме подходящи уреди за отстраняване на такива твърди и неразграждащи се отпадъци. При това ще почистим целия сифон и канал, няма да останат никакви остатъци от проблемните задръстващи отпадъци.

Нашата компания Ви предлага всички видове ВиК услуги с най-новите елементи в отпушване на канали, мивки, тоалетни, вани, душ кабини и др.

24-7-icon Ако мивката Ви е запушена и отпушването не се получи с подръчни средства, потърсете услугите на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД.

отпушване на мивки