Отпушване и почистване на тоалетни чинии

Често срещан и неприятен момент е запушване на тоалетната, независимо дали това се случва в офис, в дома или в магазина. Този проблем трябва да се разреши по най-бързия начин и не подлежи на отлагане. При запушена тоалетна чиния тя не може да се използва, което означава, че на практика нямате тоалетна в дома, офиса или магазина.

24-7-iconНяма значение колко сериозно е запушването на тоалетната ви – свържете се с нас и ние ще се справим по най-бързия и ефективен начин.

Първото решение, което вземат мнозина, е да се опитат да отпушат тоалетната сами. Използват тел, вакуум или смеси от налични у дома продукти, като оцет и сода бикарбонат, или разчитат на пакетчетата с отпушващи смеси, предлагани в супермаркета. Но доколко е ефикасно това и ще разреши ли ръчното отпушване по метода „Направи сам“ проблема? Отговорът е „не“, а за съжаление често това ще усложни ситуацията.

Защо да използвате професионални услуги за отпушване на тоалетни чинии

Отпушването на тоалетни трябва да се извършва от водопроводчик или специалисти по отпушване, които разполагат с професионално оборудване за тази цел. При запушване на тоалетната е по-добре да потърсите квалифицирано лице, за да не доведат Вашите усилия до влошаване на и без това доста неприятната ситуация.

Повечето хора отдават проблема на недобрата канализационна система. Това също може да е фактор, понякога и доста сериозен. Но често не се прави сметка, че всяко нещо, което изхвърлим в тоалетната, може да се окаже причинител на запушване.

Освен в тръбата на канализацията, причината може да се търси в тоалетната хартия, случайно попаднали предмети, ароматизатори и други. Дори недостатъчното пускане на вода може да доведе до повишено ниво на наслагванията по самата отходна тръба, което също е предпоставка за запушване.

Не е нужно да се мъчите сами с тел или вакуум, или с други подръчни средства, за да отпушите тоалетната си. Оставете тази грижа на нас, понеже ние сме експерти в отпушването на тоалетни и всякакъв вид канали.

24-7-icon Трябва само да наберете 0988 827 664 и проблемат ви ще бъде решен веднага.

Отпушването на тоалетна може да бъде ръчно или машинно

За ръчното отпушване на тоалетна се използват специални пружини. С тях могат да се отстраняват запушвания до 10 метра. Машинното отпушване е единственият начин за отстраняване на по-сериозни запушвания.

Професионалната машина, използвана от КАНАЛИ-ТИНО, отпушва на принципа на вибрации, въртене на пружините и усукване в тях.

Причините за запушване на тоалетна са различни

  • Паднала кошничка от ароматизатор в тоалетната чиния
  • Мокри кърпички изхвърлени в тоалетната чиния
  • Изпусната играчка от дете в тоалетната чиния

и други.

Какво трябва да помните, след като отпушим тоалетната ви

След професионалното отпушване на тоалетната от специалистите от КАНАЛИ-ТИНО ви гарантираме, че каналът е прочистен напълно. Но след това трябва да се грижите да не допуснете ново запушване.

Моля помнете, че всяко парче плътна хартия или санитарен материал– мокра кърпичка, превръзка и други, може да причини запушване. Не допускайте хвърляне на такива материали в тоалетната чиния от членовете на домакинството ви или служителите ви. В тоалетната непременно трябва да има кошче, в което да се изхвърлят санитарни материали.

Децата лесно могат да изпуснат дребни играчки в тоалетната чиния. Обяснете им, че не трябва да влизат в тоалетната с играчки.

отпушване ан тоалетна