Отпушване на канали в Сливен и региона

КАНАЛИ ТИНО ЕООД разширява своята дейност с предлаганите услуги по отпушване на канали в Сливен и региона: Нова Загора, Ямбол, Раднево, Стара Загора, Елхово, Карнобат, Айтос, Бургас, Димитровград, Котел и останалите населени места в областта.

Отпушване на канали в Сливен и региона

ВиК професионалистите от КАНАЛИ ТИНО ЕООД са на разположение от понеделник до събота от 8:00 до 18:00 часа за поддръжка на канали и аварийно почистване и отпушване.

Предлагани услуги по отпушване на канали в Сливен и региона

Нашите услуги по отпушване на канали включват отпушване на мивки и сифони, отпушване на тоалетни чинии, отпушване на душ кабини и вани, отпушване на шахти. Може да разчитате също така и на услугата видеодиагностика на канал, за да се открие причината за често повтарящи се проблеми с канализацията.

Отпушване на канал в кухня

С течение на времето в канала на кухнята се натрупват и задържат мазнини, сапуни и други отпадъци, които могат да доведат до образуване на тапа. Ето защо добрата профилактика е важна, за да се поддържа чистотата на тръбите. Съветите, които даваме към нашите клиенти са следните:

  • не изливайте мазнини в канала;
  • почиствайте редовно сифона от попаднали хранителни остатъци;
  • регулярно промивайте сифона като изсипете 1 литър врява вода в него, за да се разложат натрупаните мазнини.

Ако въпреки взетите мерки, вашият канал в кухнята се запуши, най-добре е да потърсите помощ от квалифицирани специалисти по отпушване на мивки и сифони.

Отпушване на канал в баня

Най-често от душовете и ваните каналът в банята се запушва с косми и сапун. Редовното почистване на сифоните е добра предпоставка за по-редки запушвания. Но веднага щом забележите, че се образува локвичка под душа или водата в мивката не се оттича добре, трябва да знаете, че това е сигнал за запушен канал.

КАНАЛИ ТИНО ЕООД използва машини за отпушване на канали, които посредством въртящи се спирали проникват в дълбочина и могат да се справят със всякакво замърсяване.

Отпушване на тоалетна чиния

Ако забележите, че водата в тоалетната чиния покачва нивото си или не се оттича добре, това е сигнал за проблем с канализацията. Водата, която прелива от тоалетната, може да причини много неприятности и скъпи щети. Ето защо е необходимо да потърсите квалифицирана помощ от специалисти по отпушване на тоалетни. Машините за отпушване на канали са с мощен електрически мотор и различни накрайници, с помощта на които се пробиват и почистват и най-големите запушвания.

Отпушване на шахта

Съществуват два вида шахти – ревизионни и отводнителни, при които най-често се налага да се търсят услуги за отпушване. Отворите на шахтите са предназначени да осигуряват достъп до канализацията, от който да се извършва почистване, видеодиагностика и отпушване при нужда. Почистването на шахтите може да е ръчно или машинно. Едрите отпадъци се изваждат на ръка, а останалата мръсотия се изсмуква с вакуум помпа.

Отпушването на шахти може да стане с подаване на вода под високо налягане, с чиято мощна струя се разбиват и най-тежките наслоявания и се промива канализацията.

Машини и професионално оборудване за отпушване на канали

КАНАЛИ ТИНО ЕООД разполага с професионални машини за почистване на тръби и канали Ridgid k-60 и ROWO R600. Те са снабдени с дълги дренажни кабели за диаметър на тръби от 20 до 150 мм.

Въртящата се глава може да сменя посоката на движение на дясно и ляво, което улеснява измъкването при евентуално забиване в препятствие по пътя. Каналите се отпушват посредством каналопочистващи спирали с различна максимална работна дължина и различни накрайници според вида на запушването. Мощността на мотора от 0.4 kW осигурява пробив и при най-упоритите задръствания.

За отпушване на канали с вода под налягане КАНАЛИ ТИНО ЕООД притежава бус с мощен компресор и резервоар за подаване на вода под налягане, която може да се справи с най-сериозните запушвания. Използването на този тип отпушване е подходящо при запушени шахти и сифони в мазета, гаражи, складове и др., както и при запушени канали с по-голям диаметър на тръбите на партерни етажи или в дворове и площадки пред обществени или частни сгради.

Как да избегнете запушване на канализацията

Отворите на канализационните тръби се стесняват, когато по тях полепнат и се задържат изхвърлени мазнини от готвенето, различни предмети, косми, тоалетна хартия, частици от храна и др. Запушването на канала може да бъде предотвратено, ако спазвате тези прости съвети, които могат да помогнат:

  • Събирайте в съд останалата готварска мазнина и не я изсипвайте в канала;
  • Използвайте сифони с цедки, които да улавят и задържат космите на пода в банята и в мивката;
  • Не изхвърляйте в тоалетната нищо друго (мокри кърпички, дамски превръзки, хигиенни материали) освен тоалетна хартия и то бъдете внимателни в количеството;
  • Промивайте канала периодично като изсипвате вряла вода в сифона, за да се разтворят полепналите мазнини и миещи препарати по стените на тръбите.

Защото да изберете КАНАЛИ ТИНО ЕООД за отпушване на канали в Сливен и региона

Отпушването на канали е наш семеен бизнес с традиции, предавани от три поколения. Избирайки нашата фирма, вие получавате:

  • Бързо решение на проблема с вашата канализация – при спешни ситуации се отзоваваме на адрес в рамките на час в зависимост от отдалечеността на обекта;
  • Качествено и надеждно обслужване – ще бъдете посетени от ВиК специалисти с опит и добро техническо оборудване;
  • Добро ценообразуване – при нас ще откриете най-доброто съотношение цена – качество за предлаганите услуги.

 

Обадете се на телефони: 0876 80 80 55 или 0878 77 35 90 или се свържете онлайн, за да уговорим ден и час за посещение и извършване на предлаганите от нас услуги за отпушване на канали в Сливен и региона. При спешни ситуации може да разчитате на нашите бързи реакции.