Отпушване на канали Ямбол и региона

Освен за София град и София област КАНАЛИ ТИНО ЕООД разширява своята дейност за отпушване на канали в град Ямбол и региона на 100 км от града.

отпушване на канали в ямбол и региона

Нови обслужвани райони:

 • Ямбол
 • Сливен
 • Раднево
 • Елхово
 • Нова Загора
 • Стара Загора
 • Карнобат
 • Айтос
 • Бургас
 • Димитровград

Извършвани услуги от КАНАЛИ ТИНО ЕООД:

 • Отпушване на сифони, мивки, тоалетни чинии – при запушване на канал в жилищни помещения или обществени места се използват механични методи за отпушване, без да се налага къртене или ремонт на тръбите;
 • Отпушване на ревизионни и отводнителни шахти – най-често при този вид запушвания се използва вода под високо налягане, за да се освободи задръстения участък от тръбата и да се промие канализацията до пълно възстановяване на нейната проходимост;
 • Видеодиагностика на канали – диагностиката с камера за обследване на тръбите се налага най-често, когато канализацията се запушва често и това говори за наличието на по-сериозен проблем. Той може да се установи само с помощта на камера, която да проникне и снима какво е състоянието на тръбите;
 • Отпушване на водосточна канализация – при запушени улуци или други части от водосточната канализация се налага намесата на професионалисти със специална техника за отпушване с помощта на вода под налягане или механична въртяща се спирала за машинно отпушване;
 • Отводняване на помещения – при проливни валежи, снеготопене, повишени подпочвени води или наводнение, причинено от преливане на реки и язовири, може най-често се случва да пострадат мазетата, гаражите или приземните етажи . В такива случаи е необходимо да се използват специализирани машини за изпомпване на водата. КАНАЛИ ТИНО ЕООД разполага с необходимата техника за отводняване на помещения.

Почистване на канали в Ямбол и региона

КАНАЛИ ТИНО ЕООД предлага услуги за почистване на вътрешни и външни канализационни системи в Ямбол и региона. Може да ни потърсите както за аварийно отстраняване на запушвания на канализацията, така и за абонаментно поддържане.

В зависимост от сложността на работата, ние използваме два метода за отпушване на канали, които са ефективни за бързо отстраняване на всякакво запушване независимо дали това са битови отпадъци, хигиенни материали или пръст и твърди предмети, попаднали в канализацията:

 • Хидродинамичен – посредством вода под високо налягане, доставяна от бус с компресор и цистерна, с помощта на които се отпушват и най-сериозните задръствания в тръби с голям диаметър.

Това е високоефективен начин за почистване на вътрешността на тръби посредством силата на въздушното и водното налягане. Водна струя се подава под налягане  до 300 бара и отстранява запушвания от всякаква сложност и образувания от плътни тапи, без да поврежда тръбите. Използваната водата е чиста без химикали и реагенти.

Хидродинамичното почистване на канализацията с вода под високо налягане позволява да реши трайно проблема с големи и сериозни задръствания задръствания. Подаването на на мощна струя водата в канала бързо премахва всички прегради по пътя, които не могат да бъдат отстранени с механични методи или разтворени с химически препарати.

 • Механичен – с  помощта на машина с въртяща се спирала и дълъг кабел, с който се прониква навътре в тръбите и може да се достигне до всяко запушване в тръби до 100 мм.

Гъвкавият метален кабел, завършващ с дюзи за отстраняване на запушвания от различен произход, преминава през тръбите и с помощта на въртеливи движения изстисква тапата или извежда съдържанието навън.

Машината със спирали притежава следните приставки: приставка за камъни, пясък и твърди частици, дюзата за пробиване разрушава стари гъсти задръствания, приставката за кука за премахване на косми и примка, която се използва за почистване на тоалетни чинии.

При пристигане на място екипът ни ще огледа обекта и ще прецени какъв метод за отпушване е най-удочен да се използва в зависимост от степента на запушването, неговото разположение и диаметъра на тръбите.

Как бързо да се справите, използвайки домашни средства за отпушване на канали

Жилищната канализация може да се почисти като се излее вряла вода и се изчака да подейства. Трябва да имате в предвид, че този метод е подходящ само за пластмасови тръби, предназначени за температури до 80°C.  Неустойчивите на висока температура тръби, трябва да се почистват с химически препарати или разтвор от сода за хляб и оцет. Друг ефективен метод е да изсипете в сифона кока-кола, която се справя добре с ръждата на старите железни тръби. При всички методи трябва след това да промиете, за да проверите какво е състоянието на канала. Ако водата продължава да се оттича бавно, е необходимо да се обърнете към професионалисти.

Специалистите на КАНАЛИ ТИНО ЕООД разполагат с модерно оборудване за отстраняване на запушвания от всякаква сложност, отпушване на тръби и канали в жилищни и общестнвени сгради на вътрешна и външна канализация.

Оборудване

Използваме модерно професионално оборудване, което помага за премахване на сложни аварийни запушвания, както и за извършване на превантивно почистване на дренажни системи и тръби с диаметър до 1200 mm.

За почистване на канализацията се използва професионално техническо оборудване. Аварийното отстраняване на запушвания в промишлени предприятия, обществени и жилищни сгради се извършва с помощта на хидродинамична инсталация, която подава вода с високо налягане, помпи, робот камера и камера с жило за видеодиагностика и специална машина с въртяща се четка и дълъг кабел за проникване навътре в тръбите.

Спешно отстраняване на запушвания

Ако се нуждаете от спешно на канал, свържете се с нас чрез уебсайта или се обадете на телефон: 0876 80 80 55, 0878 77 35 90.

Екипът ни ще пристигне бързо на място – независимо дали става въпрос за гр. Ямбол или населено място до 100 км от града.

Бързата реакция ще помогне материалните щети да бъдат минимални.