Аварийна помощ за отпушване на канал в Челопечене

Рисковете за каналите в дома ви в Челопечене са ежедневни. Те поемат толкова замърсявания, които са малки по количество, но се натрупват. Един ден установявате, че водата не се оттича в канала. Това може да предизвика и наводнение. Аварийната помощ е неизбежна! Тогава позвънете на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД за бързо отпушване на канала и отстраняване на всички неудобства и рискове.

 

Аварийна помощ за отпушване на канал

Мазнините са основните фактори за наслагвания в канализацията

Дори да не изхвърляте в канала мазнини, например от пържене, малките количества мазнини при миене на съдове се отлагат лесно по вътрешността на тръбите. Те са лепкави и лесно привличат всякакви други частици – от храни, косми, сапун и т.н. Наслагването на замърсявания става по-бързо или по-бавно. Но в съвременния живот това замърсяване е неизбежно.

Когато наслагванията са още малки по количество, водата се оттича по-бавно. Ако не обърнете внимание на този признак за запушване, полепването на отпадъчни частици продължава и в даден момент те запушват напълно канала. Необходимо е бързо отпушване на канализация. Ще го извършат нашите специалисти.

Ние не използваме химикали за отпушване

При получаване на обаждане за аварийно отпушване на канализация в Челопечене подготвяме нашето професионално оборудване и се отправяме към дома ви. Ние отпушваме канали по механичен начин, за да не създаваме рискове, каквито неизбежно съпътстват използването на химикали за разяждане на наслагванията от отпадъчни частици.

При огледа установяваме къде е проблемът. Той може да е в канала след сифона, в хоризонталните тръби, а ако домът ви е на повече от един етаж, може да има запушване на вертикален щранг.

Освен това може да се получи запушване във външната част от канализацията.

Отпушване със спирали

Използваме професионални спирали, към които подбираме подходящ накрайник от комплекта накрайници, с който разполагаме. Достигаме до запушващия слой и с въртеливи движения разбиваме този слой. След това пускаме силна струя вода, за да промием напълно канала от всякакви остатъци. Това е важно, защото ако останат частици от замърсяванията, те бързо ще започнат да привличат нови замърсявания и скоро ще се стигне до ново запушване.

Отпушване на външна част от канализацията

При запушване във външната канализация се налага да се копае, защото запушванията в тези части на каналите се дължат на разместени тръби, на прорастване на корени на дървета, попадане на едри отпадъци. Такива отпадъци – като например камъни, могат да попаднат в тръбите при разместването или счупването им. Трябва да се махне дефектният участък от тръбата, да се постави нов и да се засипе отново с пръст, докато се заравни теренът.

Аварийното отпушване ще ви спести неудобства и щети

При запушване на канал в дома ви в Челопечене трябва много бърза намеса на специалисти по отпушване на канализация в София. Всяко забавяне не само създава неудобства, защото не можете да използвате мивката, банята, тоалетната, но може и да се наводни помещението, в което е запушването. Обадете ни се веднага щом установите пълно запушване и неоттичане на водата. Решението на вашия проблем е намесата на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД. Нашите специалисти ще се отзоват веднага и ще извършат аварийно отпушване. Позвънете ни незабавно!