Видеодиагностика на проблеми с канализацията в Мусагеница

Обикновено хората са доста заети, за да се замислят за профилактика на канализацията в дома си в Мусагеница. Преди това с видеодиагностика на канали в София трябва да се установи състоянието на каналите, за да може да се извърши не само профилактика, а и ремонт на участъци, които се нуждаят от това. Редовната профилактика и навременните ремонти помагат за поддържане на добро състояние и избягване на запушвания. Запушванията са особено чести, а когато се натрупат масивни налепи и дебел слой замърсявания, пречещи на протичането на отпадните води, се налага отпушване на канализация, което може да отнеме доста време и да струва много повече от разходите по поддържането на канализацията с профилактика.

С видеокамерите се прониква навътре в канала

Видеокамерите, използвани за диагностика, могат да оглеждат вътрешността на каналните тръби достатъчно навътре, за да се установи състоянието на канализацията в дома ви в Мусагеница.

Огледът дава възможност да се установи къде има размествания, пукнатини, налепи и други проблеми, които трябва да се отстранят.

С професионални видеокамери за оглед може да се установи какво е състоянието на тръби с диаметър от ф40 до ф1500. Огледът дава точна информация за това, какви проблеми има в тръбите на каналите ви. Поръчайте видеодиагностика на канализацията ви, за да може навреме да се отстранят всички замърсявания, да се ремонтират проблемни участъци.

С видеодиагностика пестите време и разходи в бъдеще

Когато в дома ви в Мусагеница канализацията започне да се запушва или да се появяват пукнатини и други проблеми, отначало няма никакви признаци за това. Признаците се появяват, когато проблемите се задълбочат. А тогава и времето за ремонти, и разходите за тях ще бъдат доста големи. Вземането на мерки чрез видеодиагностика и навременно почистване и ремонтиране е за предпочитане. Обадете се на КАНАЛИ ТИНО ЕООД за видеодиагностика на канали.

Много важно е да се установи дали има начало на запушване, защото на ранен етап то се отстранява лесно и по-бързо. Когато се стигне до сериозно запушване, вече първо трябва да се отстрани натрупаният материал, който запушва пътя на водата в канализацията, и тогава може да се извърши и видеодиагностика. Солидните запушвания могат да причинят и наводнения с материални щети, съпроводени са със силна неприятна миризма. За да не се стига до такова състояние, е важно да се извършва периодична профилактика и диагностика на тръбите с видеокамера.

Видеокамери за оглед на канализацията

За диагностика чрез оглед на канализацията на дома ви в Мусагеница се използват камера с жило и камера робот.

Камерата с жило прониква до 50 метра навътре в каналните тръби. Тя е подходяща за оглед на тръби с диаметър между ф40 и ф250. С нея могат да се огледат и връзките и снадките, както и разклоненията – те са проблемни места, които създават условия за натрупвания на налепи и частици отпадъци от храни и други.

Камерата робот е с дистанционно управление. Тя може да проникне навътре в канализацията на разстояние до 150 метра. С нея се извършва диагностика на по-големи тръби, с диаметър между ф250 и ф1500. Камерата е снабдена с брояч на метрите и възможност за фокусиране.

Специалистите от КАНАЛИ ТИНО ЕООД извършват видеодиагностика и профилактика на канализация в Мусагеница, както и различни ремонти на каналите, според необходимостта. Диагностиката и профилактиката ви пестят средства и време. Погрижете се отрано за канализацията в дома ви.