ВиК специалисти в Разсадника

За отстраняване на проблеми с канализацията в Разсадника са необходими специалисти с опит и професионално оборудване. Затова не се колебайте да се обадите на нашата фирма за отпушване на канализация в София , когато ви сполети запушване или авария.

Ние се отзоваваме бързо и извършваме диагностика, за да установим къде има проблем в канализацията и в какво се състои той. Разполагаме с камери за видеодиагностика както на тръби с малък диаметър, във вътрешната канализация, така и на тръби с голям диаметър, във външната канализация от сградата до уличните канализационни тръби.

 

ВиК специалисти в Разсадника

 

ВиК помощ за отпушване

При отпушване на каналите използваме подходящи уреди и методи. Разчитаме на средствата за механично отпушване, тъй като при използването на химикали могат да се повредят тръбите. Използваме професионални спирали, а за отпушване с вода под налягане разполагаме с мощна помпа.

При запушване на мивката, при необходимост от отпушване на тоалетни в Разсадника ние ще дойдем бързо и ще извършим отпушването. Не е необходимо да търпите неудобства, не можейки да използвате мивката, банята, тоалетната. Щом установите, че няма оттичане на водата, позвънете ни. Ние ще се отзовем и ще отпушим канала.

Следете скоростта на оттичане в канала и при забавено оттичане вече е време да ни се обадите. Така ще извършим почистване на канала и няма да се стигне до пълно запушване, което изисква повече време и усилия.

ВиК специалисти за ремонт на тръби и течове

В канализацията ви може да се появят течове, ако се прояви някакъв дефект на тръбите. Трябва първо да се установи къде започва този теч, къде е слабото място, в което е започнала да тече водата. Често течовете избиват навън на разстояние от мястото на дефекта. Нашите специалисти ще извършат диагностика и ще установят къде трябва да се кърти, за да се стигне до дефекта и да се извърши ремонт.

Тръбите в домове и извън тях в Разсадника могат да се разместят, да се пукнат или счупят, особено ако са от старите типове. Камениновите тръби се нащърбват лесно, а металните корозират с течение на времето. Във външната част от канализацията, от сградата до общите улични канали, поради размествания на почвата, строителни дейности в близост, или проникване на корени на дървета тръбите могат да се пукнат или счупят. В образуваните пролуки често попадат камъни и други отпадъци, както и пръст, които причиняват запушвания. Нашите специалисти правят оглед и диагностика, за да установят точния участък с проблема и да изкопаят до достигане на дефектиралата тръба. След смяната на дефектния сегмент с нов засипваме отново тръбите и се възстановява заравненият терен.

 

ВиК услуги за смяна на тръби

Ако е необходима смяна на стари тръби с нови, КАНАЛИ-ТИНО ЕООД е фирмата за този вид ВиК услуга. Ще ви помогнем за изчисляване на необходимото количество тръби, за подбора и закупуването им. Ще демонтираме старите тръби и ще монтираме новите. Така с нови тръби канализацията ви ще работи по-добре и запушванията ще са много по-редки. Разбира се, вие също трябва да допринасяте за това, като не изхвърляте отпадъци в каналите.

Новата канализация, със спазване на условията за неизхвърляне на отпадъци в нея, ще ви служи отлично.

За ВиК ремонти и дейности по отпушване на канализацията в Разсадника потърсете професионалистите – КАНАЛИ-ТИНО ЕООД.