Диагностика на запушен канал в Илиянци

Когато каналът се запуши, не бързайте да изсипвате препарати в него или да се опитвате да го отпушите. За да се установи къде точно е причината, е необходима професионална диагностика. За квартал Илиянци КАНАЛИ-ТИНО ЕООД предлага диагностика, а след това и необходимите дейности по отпушване с професионално оборудване.

Запушванията са много чест проблем

И в домове, и в офиси в квартал Илиянци може лесно да се получи запушване. Отлагането дори на малки количества от различни миещи препарати и препарати за къпане е ежедневно. Така постепенно се стига до привличане на всякакви частици и запушване. А ако запушването се повтаря, това може да означава, че има допълнителни условия за образуването им и те трябва да се отстранят. Но за да е ясно каква точно е ситуацията и да се извършат необходимите дейности, обърнете се към нас за диагностика за запушен канал в Илиянци.

Важно е да се извърши оглед и да се установи мястото на запушване и причините

Ако запушването в дом или офис в квартал Илиянци е малко, можем да направим оглед на вътрешността на канализацията с камера за видеодиагностика на канали. Камерите, с които извършваме диагностиката, са подходящи за тръби с малък или голям диаметър, до ф1500.

Ако запушването е масивно, първо трябва да се отпуши каналът, а след това да извършим диагностика, за да установим дали няма проблеми като размествания, проникване на корени на дървета или камъни, и други.

С видеодиагностика пестите време и средства

Обадете се на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД веднага след като установите, че има запушване в дома ви или в офиса ви в квартал Илиянци. Не губете време. Запушването може да предизвика връщане на вода, наводняване и големи щети.

Ако се опитате сами да отпушите канала, но запушването е солидно и причината са например проникнали корени на дървета в тръби от външната канализация, или попаднал по невнимание в тръбите голям предмет, например детска играчка, само ще изгубите време.

Професионалното оборудване за диагностика дава възможност за диагностика на вътрешността на тръбите на канализацията с достигане до 50 метра, ако използваме камера с жило, и до 150 метра при използване на камера робот.

Като установим точното място на проблема, ще спестим време и ще можем да отпушим бързо канала. Професионалното ни оборудване включва спирали с различни накрайници, от които подбираме подходящите за даденото запушване. След отстраняване на запушването промиваме обилно тръбите с мощна помпа.

Ако е необходимо първо отпушване, оборудването ни прониква на достатъчна дълбочина в канализацията, за да достигне до запушващия слой и след това да го разбие. След това промиваме вътрешността на тръбите с вода и можем да извършим и видеодиагностика, за да установим дали няма размествания или счупване на тръби, или попаднали в канала чужди тела. Ако не се отстранят, такива проблеми бързо ще причинят следващо запушване.

Нашата фирма за диагностика на канали в София е вашият помощник за решаване на проблеми при запушване в квартал Илиянци.

свържете се с насПотърсете ни за видеодиагностика, за да установите какво причинява проблеми в канализацията ви и да не ви изненадат масивни запушвания, наводнение и необходимост от големи разходи и ремонти.