Диагностика на канали за Зона Б-5

Удобствата на модерното строителство в Зона Б-5 и централното разположение на домовете и  офисите в този квартал са големи предимства. Ние искаме да ви предложим още едно – диагностика на каналите ви, ако се получат проблеми в канализацията.

Диагностика на канали за Зона Б-5

Кога е необходима диагностика на канализацията

Съвременната канализация е изложена на ежедневни рискове от замърсяване. А извън сградите проблеми могат да причинят размествания на канализационните тръби, проникване на клони на дървета и други. Точна диагностика на каналите ви в дома ви в Зона Б-5 могат да извършат само специалисти със специализирано оборудване.

Навременната диагностика ще ви спести по-големи проблеми

Ако в дома или офиса ви в Зона Б-5 започне да се носи неприятна миризма от канала, ако водата се оттича бавно, не чакайте. Обадете се на КАНАЛИ-ТИНО, за да извършим видеодиагностика на канали. Всяко отлагане може даде възможност на проблема да се задълбочи. Ако се стигне до пълно запушване, масивни течове и други подобни проблеми, щетите ще бъдат големи и ще са необходими много по-големи разходи за отстраняването им. Действайте бързо и потърсете нашите професионалисти.

Вече не е необходимо да се кърти, за да се установи мястото на проблема

При проблем в канализацията вече не е необходимо да се кърти, докато се достигне до проблемното място. Този остарял метод би означавал големи разходи за ремонти. Ако е необходима диагностика за откриване на проблемно място в канализацията ви в дом или офис в квартал Зона Б-5, КАНАЛИ-ТИНО ще извърши видеодиагностика и с помощта на ТВ камера ще направи запис на огледа. Този запис ще ви бъде предоставен, за да се запознаете с мястото, от което произтича даденият проблем. След това ще ви обясним какви дейности трябва да се предприемат и ще се заемем с тях.

Как работи нашата камера с жило за диагностика

С модерната камера с жило, която използва КАНАЛИ-ТИНО, може да се проникне в тръби с диаметър до ф250. Правим подробен оглед на вътрешността на каналите и установяваме къде има щети, размествания, натрупвания, които могат в скоро време да се превърнат в пълни запушвания.

Използваме камера робот за диагностика на по-големи канали

За тръби, които са с диаметър от ф250 до ф1500, използваме дистанционно управляема робот камера, която има брояч за метрите. С нея може да се правят записи на състоянието на тръби с дължина до 150 метра. С камерата с дистанционно управление можем да огледаме и разклоненията на каналите, за да установим дали там няма проблеми, които трябва да се отстранят. Проходимостта на каналите в Зона Б-5 е много важна, защото при различни отпадъци, които пречат на преминаването на водата, могат да се получат масивни запушвания, връщане на отпадните води и други.

робот камера

След диагностиката на каналите ви в Зона Б-5 ще предприемем ремонт с пълна гаранция

При диагностиката се установяват всички детайли, свързани с повредите, пукнатините, разместванията и другите проблеми. Диагностиката помага и за откриване на течове.

Вие ще получите запис, на който също ще можете лично да проследите установените повреди и проблеми. А ние ще ви дадем пълна гаранция за ремонта, тъй като ще имаме подробна информация за състоянието на каналите ви.