Диагностика на проблеми в канализацията в Хладилника

Ако в канализацията в дома ви или в сградата, в която работите, се появят проблеми – неприятна миризма, трудно оттичане на водата или някакъв теч, първо трябва да се извърши диагностика от специалисти. Така се установява каква е причината за проблема и се взема решение за начина на отстраняването му. При първите признаци на проблем в каналите в дома ви или в работните помещения трябва да се обърнете към нашата фирма за отпушване на канали и диагностика на канализация – КАНАЛИ-ТИНО ЕООД.

 

Диагностика на проблеми в канализацията в Хладилника

 

Диагностика и откриване и отстраняване на запушвания

Запушванията се случват често и особено когато помещенията се използват от много хора, се образуват бързо. В каналите се изсипват отпадни води от миене и къпане, заедно с различни замърсявания – прах, мазнини, остатъци от сапун и други препарати за миене и пране, косми и други.

Първите признаци са неприятна миризма, излизаща от канала, и забавено оттичане. За диагностика и отпушване на канали в София разчитайте на нашите специалисти.

Диагностиката на канали в Хладилника включва оглед и проверка на проходимостта на съответния канал. Извършваме проверката с професионални спирали, които имат голяма дължина и достигат навътре в каналите.

Ако каналът не е наводнен, извършваме видеодиагностика. С видеокамерата се оглежда вътрешността на тръбите, снадките и се прави запис, който след това се анализира. Така имаме точна информация за състоянието на тръбите. С видеодиагностика на канали можем да установим дали има натрупване на замърсявания и вследствие на това запушване.

 

Диагностика на вертикални щрангове

В многоетажните сгради в Хладилника причината за неоттичане може да е запушване в самия апартамент или офис, а може да има и запушване във вертикален щранг. Това могат да установят нашите специалисти. Вертикалните щрангове поемат отпадните води от етажите и заедно с тях отпадъци, които не са заседнали на тези етажи. В удобно място във вертикален щранг могат да заседнат по-едри отпадъци – хигиенни материали, едри остатъци от храна и други. Нашите специалисти извършват диагностика, проверявайки вертикалните щрангове за проходимост през ревизионните отвори. При установяване на запушване то се отстранява бързо с професионални уреди.

 

Диагностика на течове

Ако в дома или на работното място в Хладилника се появи теч, трябва да се извърши диагностика от специалисти. Течовете могат да избият на място, което е на разстояние от проблемното място, където е започнал този теч.  За откриване на течове специалистите ни използват съответно оборудване, за да проследят къде е вероятно да има теч. Това, че на дадено място е избила влага и капе, не означава, че течът непременно е избил в този участък. С диагностика с уреди за откриване на течове се спестяват къртене и разходи за ремонти, които биха се наложили, ако се започне къртене наред, докато се достигне до мястото на теча.

С диагностика от професионалисти на течове за установяване на мястото на протичане се пести време, пестят се и усилия и разходи.

Независимо какви проблеми се появят в канализацията в дом или сграда в Хладилника, отстраняването им трябва да започне с диагностика. Свържете се с нас! Специалистите по отпушване на канализация и диагностика на състоянието на канали, които ще направят всичко необходимо за диагностициране на естеството на проблема и отстраняването му, са КАНАЛИ-ТИНО ЕООД.