Машинно отпушване на канали във Владимир Заимов

За запушвания във Владимир Заимов има няколко начина. Единият е да пробвате със собствени сили да отстраните пречката по пътя на отпадните води. Но няма гаранция, че ще успеете. Това може да се случи, ако запушването е в началото си и лесно може да се разбие, например като изсипете в канала сода бикарбонат, след това оцет и изчакате да протече реакцията между тях.

Машинно отпушване на канали

Искаме да ви предупредим, че най-вероятно не ви очаква успех, ако купите от магазина препарат, съдържащ силни химикали. Те могат да ви причинят изгаряне, да се натровите, а лошото е и че могат да разядат тръбите.

И така, остава сигурният начин, без химикали, с гаранция за успешно отпушване на канализация. Това е машинното отпушване от екипа на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД, с нашето професионално оборудване.

За връзка с нас се обадете на телефони: 0876 80 80 55, 0878 77 35 90.

Машинно отпушване със спирали

Нашата професионална машина със спирали, към които има различни накрайници, ще проникне достатъчно навътре в канала, за да достигнем до запушването. Ще използваме подходящи накрайници, за да разбием натрупаната маса. А след това, с промиване със силна струя вода, ще почистим напълно канала от всякакви замърсявания.

Професионалните спирали са много по-ефективни от любителските, каквито може би имате в дома си. Освен това ние имаме предимството да разполагаме с различни накрайници, за избор на най-ефективния в дадения случай.

Машинно отпушване с вода под налягане

Когато се натрупа голяма маса от отпадъци и в дома ви във Владимир Заимов водата в мивката или в банята не се оттича, другият начин е да приложим отпушване с вода под налягане.

Отпушване на канали София със силна струя вода не създава рискове за тръбите, не използваме никакви химикали. Замърсяванията се отнасят от силата на водната струя. Така първо се разбива масата, която пречи на оттичането, а след това цялата тръба се почиства напълно от всякакви остатъци, отнасяни от силата на водата.

Машинното отпушване на канали не крие рискове за канализацията ви

Нашите специалисти ще преценят кой от двата вида машинно отпушване е подходящ за даденото запушване в дома ви във Владимир Заимов. Ще направим оглед и ще предприемем необходимите дейности, за да отпушим запушения ви канал.

Нито при единия, нито при другия способ не използваме препарати с химикали. Това опазва тръбите от повреди, разяждане, пукване поради силата на реакциите на химикалите с водата. Особено рисково е използването на химикали при стари метални тръби.

Изберете нашата фирма за отпушвания на различни канали за машинно отпушване при запушени мивки, както и за отпушване на тоалетни, канали в банята и т.н. Ефективността на отпушването е гарантирана, няма да се наложи ремонт на тръбите поради повреда от дейностите по отпушване.

Не губете време в опити да отпушите мивката, банята, ваната. При запушване в дома ви във Владимир Заимов потърсете веднага нашите специалисти. Най-щадящо и ефикасно е машинното отпушване от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД. Ние ви гарантираме бързо и успешно отпушване. А след това ще ви препоръчаме и профилактика на каналите ви, за да не изпаднете скоро отново в подобна ситуация.