Машинно отпушване на канали в Зона Б-18

Запушеният канал в дома ви в Зона Б-18 е голям проблем. Препятства се работата на домакинята, не може да се използва мивка, баня, тоалетна. Опитите за отпушване с различни средства, сода и оцет, гореща вода и други, могат да помогнат при малко и начално запушване. Но ако наслояванията в канала са вече натрупани в дебел пласт, решението е само намеса на софийска фирма за отпушване на канали.

 

Машинно отпушване на канали в Зона Б-18

 

Не използвайте препарати от магазините

Изглежда много лесно да се изсипе пакетче готов препарат в запушения канал в дома ви в Зона Б-18 и очакването е след минути запушването да се разбие. На практика това не се постига.

Грешка е използването на препарати, в състава на които има силни химикали. Тези химикали могат да създадат рискове за здравето, да се получат изгаряния, да се вдишат изпаренията при реакцията на препарата, изсипан в канала.

Рисковете за тръбите също са големи. Агресивните съставки в препаратите за отпушване, продавани в магазините, могат да повредят тръбите.

И не на последно място, при започване на реакцията на изсипания в канала готов препарат се получава сапуноподобна маса. Тази маса не може да разбие натрупването, напротив, тя е много лепкава и ще започне да привлича всякакви нови отпадъчни частици.

 

Машинно отпушване на канали

За отпушване на канали са необходими специални уреди и оборудване. КАНАЛИ-ТИНО ЕООД използва професионални спирали с комплект от различни накрайници към тях. Накрайниците са подходящи за разбиване на различни натрупвания, причиняващи запушване. Нашите специалисти подбират подходящия накрайник и достигат до запушването със спиралите, прилагайки въртеливи движения. След като се достигне до мястото на запушването, натрупванията се разбиват. След като се разбие слоят от замърсявания, пречещ на оттичането на отпадните води, трябва да се промие добре цялата вътрешност на тръбата, за да се премахнат дори най-малките частици от замърсяванията. Извършваме промиването с мощна водна струя, за да почистим напълно отвътре канала.

Още един начин за машинно отпушване е с вода под налягане. Когато нашите специалисти преценят, че това е подходящият начин, се пуска вода под налягане и под напора на водната струя запушването се разбива. Водата отнася и всякакви частици, останали по вътрешността на тръбата след разбиването.

С машинно отпушване на запушения ви канал в дома ви в Зона Б-18 не се създават рискове за каналите в дома ви поради използване на химикали. Машинното отпушване отстранява натрупаните отпадъчни частици и с промиването се постига пълно почистване на канала, за да не останат дори малки отпадъци, които скоро да започнат да привличат нови замърсявания.

 

При запушен канал на мивка, баня, тоалетна ни потърсете за машинно отпушване

Още щом установите, че има проблем с оттичането на водата в мивката, в банята, в тоалетната, потърсете нашите специалисти. Нашата фирма за отпушване на канализация ще направи оглед и ще приложи подходящия начин за машинно отпушване – със спирали или с вода под налягане.

По-лесно и по-бързо се извършва отпушване, когато натрупванията още не са препречили напълно пътя на отпадните води. Така ще си спестите и риска от наводнение.

А ако в дома ви в Зона Б-18 се получи пълно запушване, побързайте да се обадите на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД. Ние ще се отзовем бързо и ще извършим отпушването. При пълно запушване рискът от наводнение е голям, затова побързайте, потърсете ни!

Ще ви предложим и профилактика, за да не се допусне бъдещо запушване.