Машинно отпушване на канали в Люлин 8

Без отпушване на канали от специализирана фирма не можете да се справите със ситуации, които са възникнали вследствие на замърсявания, натрупани в канализацията в дома ви в Люлин 8. Такива натрупвания предизвикват запушвания.

Ежедневното използване на мивката, банята, тоалетната е свързано с попадане на много частици от прах, сапун и други миещи средства, частици от храни, косми и други. Всички те се задържат много лесно, ако изхвърляте в каналите мазнини – най-често от готвене. Мазнините се втвърдяват поради студената вода в канализацията, образуват лепкава маса, която привлича и задържа всякакви частици.

 

Машинно отпушване на канали в Люлин

 

Защо не се препоръчва отпушване с препарати от магазините

Разбира се, никой не може да си представи ежедневието без добре функционираща канализация. Затова много хора посягат към препарати за отпушване от магазините. Но те съдържат силно разяждащи химикали и могат да повредят канализацията.

Освен това, ако при запушване в дома ви в Люлин 8 изсипете в канала препарат за отпушване от магазина, той ще реагира с мазнините в натрупания запушващ слой и ще се получи допълнителна лепкава маса. Така запушването не само няма да се разбие, напротив, ще се усложни.

 

Машинно отпушване на канали – предимства

Машинното отпушване на запушени канали има редица предимства. Екипът на КАНАЛИ ТИНО ЕООД разполага с професионални машини със спирали. Те разполагатс кабел с голяма дължина и проникват на голяма дълбочина в канализацията. С тях се достига до наслояванията на замърсявания и се разбиват, извършвайки въртеливи движения със спиралите. За разбиване на натрупванията помагат и накрайниците към професионалните спирали. Те са различни и може да се подбере подходящ накрайник според естеството на натрупването, образувало запушването.

След като се разбие слоят от замърсявания, остават малки частици от натрупванията, които трябва също да се отстранят. В противен случай те могат да послужат за основа за ново запушване. Специалистите по отпушване на канализация използват силна струя вода, подавана под налягане, за да промият до пълна чистота канала, който са отпушили.

С машинно отпушване се избягва употребата на агресивни препарати за разяждане на натрупвания от замърсяващи частици, препречващи пътя на отпадните води.

Ако в канал в дома ви в Люлин 8 има запушване, предизвикано и от попадане на едри отпадъци, специалистите първо ще извадят тези отпадъци, за да остане слоят от дребни частици, косми и мазнини. След разбиването му и промиването със силна струя вода под налягане отпушването ще бъде постигнато.

 

Внимавайте да не изпускате предмети и да не хвърляте едри отпадъци в каналите

Най-често попадналите в канала предмети, предизвикали запушвания, се изпускат от деца. Но такъв инцидент може да се случи и с възрастни. Трябва да се внимава предмети, играчки, цели рула тоалетна хартия, инструменти и други да не падат в каналите поради недостатъчно внимание на държащите ги.

Много лесно запушвания се получават след изхвърляне в канализацията на хигиенни материали. Независимо дали са едри, като памперси, или безобидно изглеждащи, като мокрите кърпички, такива отпадъци не трябва да попадат в каналите. Недопустимо е изхвърлянето им дори в тоалетната чиния, която има голям отвор. Хигиенните материали не се разлагат, те набъбват и лесно засядат в каналите, привличайки и всякакви други отпадъчни частици. В практиката често се случва да се отстраняват запушвания, образувани поради масово изхвърляне на мокри кърпички.

С машинно отпушване на канали в Люлин 8 от специализирана фирма ще избегнете рискове за канализацията ви от силни химикали, защото при машинно отпушване част от отпадъците се изваждат, а дребните частици, останали след това, се отмиват с голямо количество вода под налягане.