Машинно отпушване на канали в Мотописта

В домовете в квартал Мотописта замърсяванията на каналите при миене и къпане са редовни, както във всички съвременни домове. Редовното миене на продукти и съдове допринася за замърсяването, при което в каналите попадат прах, частици от продукти и други. В санитарните помещения мивките и тоалетната чиния също всеки ден поемат замърсявания. Обикновено когато се е образувало запушване, вече е малко късно да се пробват методи с домашни препарати и любителски уреди. КАНАЛИ-ТИНО ЕООД гарантира ефикасно отпушване на канализация с използване на професионални машини.

Машинно отпушване на канали в Мотописта

Натрупване на замърсявания

Наслояванията се натрупват и се образува масивен лепкав слой, който действа като тапа. Започва да мирише неприятно, водата се оттича по-бавно. В по-тежките случаи на запушване изобщо няма оттичане на вода.

При тези признаци на запушване не губете време. За отпушване на канализация София и пълно промиване на канала можете да разчитате на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД.

Мазнините, попаднали в канала, остатъци от ястия, малки количества сапун, косми и други образуват непробиваема маса, която трябва да се разбие машинно. Риск е да се опитате да отпушите канала, като използвате препарат със силни химикали. Първо, това ще предизвика реакция между препарата и мазнините в запушващия слой и ще се получи сапуноподобна маса, която ще усложни запушването, вместо да го премахне. Освен това химикалите винаги крият риск за тръбите и може да се стигне до повреда в дадения участък от канала.

 

Ако запушването е в дълбочина

Ако запушването е на голямо разстояние навътре в канала в дома ви в Мотописта, няма да можете да се справите без къртене. А къртенето изисква и ремонт след отпушването. Това къртене може да се спести с услугата машинно почистване от нашите специалисти. Ние разполагаме с професионални спирали с голяма дължина. С тях проникваме дори до много навътре образуваните запушвания. А комплектът от накрайници ни дава възможност да подберем подходящия, според вида на запушването.

Не рискувайте с опити да отпушите канала сами. Не се знае колко навътре се намира запушващата маса. Ние ще достигнем до нея с нашите професионални спирали и ще извършим прочистим канала от замърсяването, предизвикало проблема.

 

След отпушването ще изчезне неприятната миризма

Миризмата, носеща се от запушения канал, е много неприятна. Обадете ни се бързо, когато установите, че има признаци на запушване, един от които е такава миризма. След отпушването, което ще извършим, неприятната миризма вече няма да ви безпокои в дома ви в квартал Мотописта.

 

При отпушване с ваши усилия можете да залеете пода с локви и да наводните стаята

Отпушването от неспециалисти крие много рискове. Такива са изливането на вода от запушения канал. Така по пода ще се образуват локви от мръсна вода. Ако водата започне да се връща от запушения канал, може да се стигне и до наводнение.

Така ще се наложи да чистите, а при наводнение може да има и материални щети. Разчитайте на нас, професионалистите. Ние първо извършваме оглед и диагностика и не поемаме рискове да действаме без преценка и запознаване със ситуацията.

За сигурно машинно отпушване на запушен канал в дома ви в квартал Мотописта се свържете с КАНАЛИ-ТИНО ЕООД. При запушване ни се обадете бързо, за да си спестите неприятностите от запушения канал и да можете отново да използвате мивката, тоалетната, душ кабината в дома ви.