Машинно отпушване на канал в Младост 4

Когато водата започне да се застоява в канала в мивката в кухнята или в банята в дома ви в Младост 4, първата ви мисъл вероятно е да предприемете сами отпушването. Изглежда лесно, а и ще ви спести търсене на специалисти. Но правилно ли е това решение? Ако в канала малко по малко се е натрупал дебел слой замърсявания, с подръчни средства няма да можете да го премахнете. А след това трябва много добре да се отмият отпадъците. Струята вода от крана не е достатъчна. Струва ли си да губите време? Ние от КАНАЛИ ТИНО ЕООД, като специалисти по отпушване на канали, ви уверяваме, че не си струва.

Не може да сте сигурни, че „тапата“ от замърсявания е близо до сифона

Натрупването на отпадъци – малки частички, които образуват „тапа“, може да е близо до сифона и да можете да достигнете до него със спирала или дори с тел, ако у дома ви нямате спирала. Но често такива „тапи“ се образуват по-навътре в канала, в удобни места – набраздявания на тръбите, колена, снадки. До тях могат да достигнат само специалисти с професионални спирали, които са дълги и имат комплект от накрайници. За отпушване трябва да се подбере подходящият накрайник.

Ако губите време, опитвайки се да се справите сами, може да се стигне и до наводнение

Всяко запушване в дома ви в Младост 4 крие рискове. Един от най-неприятните е наводнение, ако водата започне да се връща и да избива от канала. Наводнението може да причини щети на имуществото в дома ви, да не споменаваме колко време ще ви трябва да отстраните водата и да измиете и да подсушите.

Химикалите от готовите препарати за отпушване могат да разядат тръбите

Често в супермаркета виждате пакетчета с препарати, рекламирани като справящи се с всяко запушване. За да могат да разяждат натрупаните отпадъци, те съдържат силни химикали. Това означава, че такъв препарат може да разяде тръбите и да се получи голяма повреда,  отстраняването на която ще ви струва много време и пари.

Разчитайте на професионалистите

Още при първите признаци на запушване на канал в дома ви в Младост 4 се обадете на нашата фирма за отпушване на канали – КАНАЛИ ТИНО ЕООД. Ние използваме професионални спирали за достигане до „тапата“ от натрупвания. След като я разбием, промиваме канала с мощна водна помпа. Пълното изчистване на вътрешността на тръбите няма да остави никакви проблемни места с налепи, които да започнат да привличат нови частици от отпадъци.

Ако вие предприемете отпушване, трябва да пълните кофи с мръсна вода, да ги изнасяте за изливане и след това да чистите дълго замърсяванията по пода, около мивката и на други места в стаята.

Ние ще ви спестим всички тези неща и ще отпушим канала в дома ви в Младост 4. След това трябва да внимавате да не допускате изхвърляне на отпадъци и дори малки количества мазнини в канала. Всякакви мазнини и дори малки количества сапун полепват лесно по вътрешността на тръбите и могат да ви създадат проблем с ново запушване. Важно е и да се се прави периодична профилактика на канализацията. Така ще предотвратите бъдещи запушвания.