Отпушване и диагностика на канализация в Овча Купел 1

Водата се оттича в канала по-бавно – това е позната ситуация, сигнал за това, че в каналите има проблеми. А понякога оттичането става невъзможно и изненадва вас и другите живущи в дома ви в Овча купел 1. Такива неприятности нарушават нормалния ритъм на живот и пречат на поддържането на хигиената. За отпушване на канали София в района ви се грижи КАНАЛИ-ТИНО ЕООД.

 

диагностика на канализация в Овча Купел 1

 

За отпушването е необходим оглед и диагностика

За да се отпуши каналът, трябва да се провери проходимостта – до къде е възможно да се достигне безпрепятствено. Нашите специалисти проверяват каналите с професионални спирали. Те са достатъчно дълги, за да проникнат на голямо разстояние ш проверявания канал. При достигане на препятствие е ясно, че има натрупване на замърсявания.

Диагностиката може да се извърши и с видеокамера, когато е необходимо точно установяване на състоянието на тръбите. Видео експертиза на канали в София може да се извърши както за тръби от вътрешната канализация в дома ви в Овча купел 1, така и за външните участъци от канализацията, от дома до уличната канализация. Разполагаме с две видеокамери. За тръбите с по-малък диаметър използваме камера с жило, а за по-големите извършваме диагностика с камера робот.

 

Диагностиката на канализация помага за навременни мерки при проблеми

С оглед на канали можем навреме да установим проблеми, които са започнали да се образуват в канализацията ви и които изискват намесата на специалисти. Такива проблеми възникват особено често при стари типове тръби, но могат да се получат и при сравнително нова канализация.

Замърсяването при ежедневното използване на мивки, тоалетни и други предизвиква натрупване на частици, които са отпадъчни от храни, от перилни и миещи препарати и други. С ранна диагностика може да се установи начален етап на запушване и натрупванията да се отстранят.

Ако има условия за теч, например пукване на тръба, това също може да се установи на начален етап и да се предотврати масивен теч и наводнение.

За диагностика на канализацията в дома ви в Овча купел 1 се обърнете към специалистите от нашия екип.

 

Отпушване на канализацията в Овча купел 1

Машинното отпушване се извършва с професионални спирали. Първо разбиваме с въртеливи движения образувания запушващ слой. Разбиването се извършва с накрайниците на спиралите. Те са различни, за разбиване на отпадъци от различно естество, и за всяко запушване нашите специалисти подбират подходящи накрайници.

За да се почисти напълно отпушеният канал, промиваме с вода под налягане. Така се отстраняват дори най-малките частици от натрупания запушващ слой. Ако се допусне да не се отстранят някакви остатъци, дори да са малки, те могат скоро да започнат да привличат други замърсявания от отпадните води. Така може скоро да се образува ново запушване. Пълното промиване на отпушения канал не дава възможност за бързо повторно проявяване на същия проблем.

За отпушване на канализация в Овча купел 1 е необходимо да се обадите на нашите специалисти. Ние ще извършим оглед и диагностика, за да решим проблема чрез отстраняване на запушването с подходящи уреди и средства.

Диагностиката на канализация помага за установяването на необходимостта от профилактика и ремонти. Нашият екип разполага с необходимото оборудване за диагностика и ремонти. За всякакви проблеми, свързани с поддържане и ремонти на канали, както и за профилактично почистване на канализация в Овча купел 1, свържете се с КАНАЛИ-ТИНО ЕООД.