Отпушване и профилактика на канали в Младост 3

В дома ви в Младост 3 запушването може да ви изненада по всяко време. Тогава е необходима бързата намеса на специалистите. Доверете се на нашия екип за отпушване на канали в София. А за поддържане на чистотата на вашите канали и за по-малк риск от задържане на замърсяванията до запушване поръчайте профилактика на канализация.

Отпушване и профилактика на канали в Младост 3

Запушванията се образуват поради полепване и натрупване на отпадъци

Отпадъчните частици във водата от миене и къпане са много. Без да осъзнавате, с всяко миене на ръце, на храна, къпане, къпане на домашен любимец в канала попадат всякакви частици – от мазнини, от храни, от сапун, косми и други.

Ако по невнимание изхвърлите хигиенни материали в тоалетната, те бързо ще допринесат за запушване. Всяко отпушване на тоалетни трябва да се извърши бързо, за да не се нарушава удобството на живеещите в дома ви в Младост 3 и да не се стигне до преливане на вода и наводнение.

Запушването на мивките също е огромно неудобство. Ако нямате цедка на отвора на сифона, в канала попадат и по-едри частици, а това увеличава риска от запушване.

Каналът на банята също поема много замърсявания, дори редовно да почиствате пода. Прахът се носи във въздуха, космите лесно попадат на вече почистения под и от там могат да попаднат и в канала.

 

Ние не използваме химикали при отпушването

За разрешаване на проблемите със запушени канали в дома ви в Младост 3, за отпушване на мивки и отпушване на канали на бани потърсете екипа ни. Нашата фирма разполага с професионално оборудване, с което можем да отпушим запушения канал с вода под силно налягане. Другият начин е разбиване на натрупаните слоеве замърсявания с професионални спирали. Дори замърсяванията, натрупани като тапа и преграждащи пътя на отпадните води, да се намират навътре в канала, нашите професионални спирали са с голяма дължина и ще достигнем до слоя, който трябва да се разбие. Имаме набор от накрайници, с които разбиваме натрупванията. Подбираме накрайниците според вида на запушващия слой.

При запушване в дома ви нашата фирма за отпушване на канали в София ще се отзове бързо и ще извършим отпушването.

След като отстраним запушващия слой, ние промиваме основно канала, за да се махнат дори най-малките остатъци от налепи и замърсяващи частици. Така предотвратяваме нови запушвания в близкото бъдеще, каквото би се образувало, ако части от запушващата маса бъдат оставени в канала.

 

Профилактика на канали в Младост 3

Профилактиката на каналите в дома ви в Младост 3 е необходимост, за да се предпазите от запушвания. Периодичното механично почистване на натрупаните в каналите ви отпадъци е мярка, която трябва да включите в основните грижи за дома. Независимо колко внимавате да не изхвърляте в каналите мазнини, сапун, остатъци от храни, малки количества замърсители неизбежно попадат в канализацията ви след миене и къпане.

Поръчвайте периодично профилактика на каналите в дома ви и в тях няма да се образуват сериозни запушвания.

А ако досега не сте се замисляли колко бързо можете да допринесете за запушване с изхвърляне на отпадъци – в малки и големи количества, трябва да осъзнаете, че дори малките частици и малките количества с времето се натрупват и запушването може да ви изненада в даден момент.

За отпушване на канализация и профилактика на каналите в дома ви в Младост 3 свържете се с КАНАЛИ-ТИНО ЕООД. Ние не използваме химикали, които могат да разядат тръбите на канализацията. С механично отпушване и почистване постигаме отлични резултати.