Отпушване на канализации в търговски и жилищни сгради в Полигона

При запушване на канализация в Полигона, в дома ви или в търговската сграда, в която се намира офисът ви, вашето решение за бързо отпушване е КАНАЛИ-ТИНО ЕООД. Доверете се на нашата фирма за отпушване на канали в София, ако имате нужда от бързо отпушването и промиването на канала.

Отпушване на канализации в търговски и жилищни

Отпушване на канал в жилищна сграда

Независимо дали запушването е в апартамента ви, или във вертикален щранг, нашите специалисти ще се справят с него с професионалните уреди, с които разполага екипът ни.

В апартамента ви в Полигона при миенето на съдове, прането и къпането заедно с водата в канала попадат и всякакви замърсявания. Част от тях е прахът, внесен от външната среда. Освен това при миенето на съдове и прибори отпадъците от ястия също се отмиват в канализацията. Особено опасно и благоприятно за запушване е изсипването на мазнини. Не пускайте в канала дори малки количества мазнини, защото те са лепкави, ще се отложат вътре в тръбата и ще задържат и всякакви други частици.

Освен мазнините хигиенните материали са сред редовните причинители на запушвания. В никакъв случай не хвърляйте използвани мокри кърпички в тоалетната. Хигиенните материали не се разграждат. Те ще заседнат на удобно място, в канализацията на апартамента ви или някъде във вертикалните щрангове. Често ни се случва да извличаме отпадъци от запушвания, съдържащи голямо количество мокри кърпички. Не допускайте те да причинят запушване и у дома ви.

Ако запушването в жилищната сграда е във вертикален щранг, използваме ревизионна шахта, за да достигнем до него и да го отстраним.

Използваме професионални спирали за изваждане на големите отпадъци и за разбиване на плътно образувани натрупвания, причиняващи запушване.

Отпушване на канал в търговска сграда

В търговските сгради в Полигона особено уязвими за запушвания са тоалетните. Те се използват от много хора всеки ден и често не само тоалетна хартия, но и други отпадъци, включително хигиенни материали, попадат в канализацията. Те могат да заседнат в самата тоалетна чиния, в меката връзка след нея или в другите части на канализацията.

Когато установите, че има бавно оттичане в тоалетната или изобщо няма оттичане, веднага се обадете на нашите специалисти. Ще извършим оглед и ще установим къде е образуван запушващ слой.

Ако запушването е още в тоалетната чиния, с нашите професионални уреди ще извадим отпадъците. Ако е в меката връзка, ще я демонтираме, за да махнем заседналите отпадъци. За отстраняване на отпадъци и отпушване на канализация в по-нататъшните части от тръбите ще използваме ревизионните шахти, за да стигнем до самото запушване.

В търговските сгради в Полигона могат да се запушат и мивки. Нашите специалисти по отпушване на мивки в София ще проверят първо сифона на запушената мивка, за да установят дали запушването е там. Сифонът се демонтира и почиства. Ако установим, че запушването е навътре в канала, ще достигнем до него с професионални спирали, за да разбием наслагванията и да освободим тръбата за протичане на отпадните води.

Както в търговските сгради, така и в жилищните блокове в Полигона е много важно да се обадите на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД възможно най-бързо. Ако запушването е плътно, водата може да започне да се връща обратно и да наводни помещението. С услугите на професионалисти по отпушване на канали няма да търпите неудобства като не можете да използвате мивки и тоалетни. Важно е да ни повикате при първите признаци на проблема, за да се заемем с него и да го решим бързо и професионално.