Отпушване на канали без нужда от къртене в Киноцентър

Всяко запушване на канализацията в Киноцентър е неприятно, а ако оттичането на отпадните води е напълно невъзможно, спешно се налага намесата на специалисти. Със съвременното оборудване на нашата фирма за отпушване на канали не се налага къртене. Затова не се притеснявайте, че за отпушването ще е необходимо например да освободите кухнята, ако е запушена мивката в нея, за да може да се изкърти и да се премахнат натрупаните отпадъци.

С нашето оборудване извършваме видеодиагностика на канали, за да видим къде е проблемът, защото често запушванията са свързани с други проблеми в тръбите. За отпушване прилагаме механични методи, прониквайки надълбоко с нашите професионални спирали, снабдени с подходящи накрайници.

 

Отпушване на канали без нужда от къртене

 

Установяване на мястото на запушване и отпушване с професионални уреди

При запушен канал в Киноцентър първо извършваме оглед. Видеодиагностиката е основен начин за проверка на състоянието на тръбите. С камера с жило проникваме в канала и тя записва огледа, който след това анализираме.

Ако каналът е пълен с вода, трябва да достигнем до натрупването, причинило запушването, и да извадим първо едрите отпадъци, ако има такива. За целта използваме нашите професионални спирали. С накрайника на спиралата захващаме и изтегляме едрите части. Такива попадат в канала, ако изхвърляте санитарни материали или едри остатъци от храна. Може да се случи и изпускане на предмет в канала, а това също създава висок риск от запушване.

След като извадим едрите части от натрупването, предприемаме по-нататъшното отпушване на канализация, като движим спиралата с въртеливи движения. Така се разбива плътното натрупване от мазнини, спояващи дребните частици отпадъци. Следва промиване с вода под налягане. Така почистваме напълно тръбата отвътре, за да не останат парченца от отпадъците и да послужат като основа на ново запушване.

 

Отпушване по хидродинамичен способ

Хидродинамичният способ се състои в прилагане на струя вода под налягане. За целта използваме мощна помпа. Под напора на водата запушващият слой се разбива и водата отнася както големите, така и малките частици от него.

При запушване в Киноцентър нашите специалисти ще преценят кога е подходящо да приложим хидродинамичния способ за отпушване.

 

Избягването на препарати щади вашата канализация

За отпушване на мивки или отпушване на тоалетна разчитаме на нашето оборудване и професионални уреди. Не прибягваме до химикали за разбиване на натрупванията. Химикалите са агресивни и могат да увредят канализационните тръби. Освен това с тях се замърсява и околната среда.

Старите канализационни тръби – метални, каменинови – са уязвими за действието на силни химикали. Ние се грижим да не повредим вашата канализация, защото така ще се наложат допълнителни ремонти.

 

Обадете ни се веднага щом в дома ви възникне запушване

При първите признаци на забавяне на оттичането ни потърсете. КАНАЛИ-ТИНО ЕООД е вашият най-добър избор за отпушване без къртене в Киноцентър и всички райони на София. Нашите специалисти първо извършват оглед и диагностика, а след това предприемат отпушване по най-подходящия начин.

За отпушване на канализацията не е необходимо да се кърти, за да се установи къде е запушването. Нашият екип  ще се справи бързо и професионално. Позвънете ни, не отлагайте, за да сложите по-бързо край на проблема и да се радвате на удобствата на дома ви с напълно функционираща канализация.