Отпушване на канали в Бояна

За всички домакинства в Бояна предлагаме услуги за отпушване на канали в Бояна по всяко време. Когато и да се прояви проблем със запушен канал, мивка, тоалетна чиния, ние сме на ваше разположение. Не оставяйте нещата да се влошават, при първите признаци на проблеми, бавно оттичане, упорита неприятна миризма и т.н. се обадете на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД.

1. Отпушване на канали в Бояна

Отпушване на мивки и сифони на домове в Бояна

При запушени мивки и сифони не се опитвайте да се справите с подръчни средства. Ние извършваме машинно отпушване на мивки и не оставяме нито един запушен сифон да не ви дава да използвате банята. Нашите професионални спирали проникват в дълбочина и разбиват всякакви натрупвания, а след това промиваме каналите с мощна струя вода.

Ние сме специалисти по отпушване и почистване на тоалетни чинии в Бояна

Тоалетните чинии могат да се запушат по всяко време. Причините могат да бъдат различни, степента на запушване също. За отпушване на тоалетни в домовете в Бояна са необходими специалисти. Ние сме специалистите на денонощно разположение за справяне с проблеми в канализацията.

Отводняване на мазета и приземни етажи в Бояна

Наводняването на помещения може да се дължи на силен дъжд, на топене на сняг в топло време, както и на запушване на сифон или спукване на тръба или връзка в канализацията. При наводняване на мазе или друго помещение в Бояна се обадете на нашите специалисти, за да изпомпим водата с мощна помпа, а после да проверим дали сифонът на помещението е запушен и да го отпушим. Бързата ни намеса за отводняване на помещения ще ви спести големи повреди на намиращите се там вещи и големи щети.

Откриване на влага в домове в Бояна с термовизионна камера

Течовете в канализацията могат да бъдат и скрити. Признаци за течове са избиването на влага и образуването ма мухъл. За установяване на точното място на източника на теча не е необходимо много къртене. Нашите специалисти извършват видеодиагностика на канали с термовизионна камера. Тази камера използва инфрачервени лъчи за проверка на състоянието на каналите и откриване на теч и влага. При диагностиката се използват разликите в температурата. Проблемният участък има различна температура от тази на останалите участъци и това дава възможност за точното му локализиране.

Ние използваме мощно оборудване при запушени канали в Бояна

Много са материалите, които могат да причинят запушвания. Могат да се запушат както участъци от канализацията вътре в сградата, така и извън нея. Ние сме специалисти по отпушване и почистване на основни и второстепенни канали. Можем да извършваме и ремонт на участъци от канализация в Бояна, когато се наложи.

Съвети за предотвратяване на запушвания

След отпушването и промиването на канала специалистите на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД ще ви посъветват какви мерки да спазвате, за да не допускате следващо запушване. Препоръчваме ви да не изхвърляте в канализацията отпадъци, дори малки, и редовно да я промивате с гореща вода. Не допускайте в канализацията да попадат дори малки количества сапун и мазнини – те се задържат в тръбите и привличат всякакви други частици.