Отпушване на канали в Горна баня

За всички живеещи в Горна баня предлагаме бързо и професионално отпушване на канали в София. Ние имаме голям опит в отпушването на канали както в апартаменти, така и в къщи с частна канализация.

Отпушване на канали в Горна баня

Отпушване на канали в канализация

За отстраняване на запушващи слоеве в канализация използваме професионално оборудване. Ще си спестите време, ако не се опитвате да отпушите сами, а ни се обадите веднага. Нашите спирали проникват до мястото, в което са натрупани отпадъци, и ги разбиват, а след това промиваме канала.

КАНАЛИ-ТИНО ЕООД извършва и видеодиагностика на канали след отпушване, за да установи дали има проблеми с останали налепи в проблемни места като сгъвки, или размествания на тръбите. Нашите клиенти в Горна баня могат да заявят и тази услуга след отпушването.

Профилактика на канализацията и отстраняване на замърсявания

Нашите специалисти извършват с необходимата апратура почистване и отпушване на:

  • канали и ревизионни шахти в Горна баня
  • мивки и сифони
  • тоалетни чинии

При чести запушвания с неизяснен произход се пропоръчва видеодиагностика на канала, за да се открие източника на проблема и да се острани. Причините за запушванията на канала могат да са различни – стара или спукана тръба, навлезли корени в канала, строителни отпадъци и др.

Отводняване на помещения

При чести и обилни валежи нивото на подпочвените води се покачва и често гаражите или мазетата се пълнят с вода. КАНАЛИ-ТИНО ЕООД разполага с нужното професионално оборудване за отводняване на различни помещения. При спешни случаи можем да реагираме максимално бързо, с което да се предотвратят последващи щети и загуби от наводнението.

Обадете се веднага щом забележите проблем

При първия признак за проблем –  се обадете веднага на нашата фирма за отпушване на канали, за да дойдем с нужното оборудване и да отстраним запушването. Машинното отпушване спестява време и усилия, за да се отстрани бързо проблема. При спешни случаи може да ни търсите по всяко време на денонощието седем дни в седмицата – ние ще реагираме възможно най-бързо на вашето повикване.

Препоръчваме ви да се обаждате на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД за профилактично почистване на канализации и ревизионни шахти на къщи и жилищни кооперации. Така ще избегнете натрупването на утайки или замърсяване, които биха довели до спешно почистване.