Отпушване на канали в Люлин 4

Домът ви в Люлин 4 е място, където си почивате, готвите, къпете се, а канализацията поема отпадните води, заедно с мънички частици отпадъци. Част от тях, особено мазнините, се отлагат по стените на канала и в даден момент се стига до много слабо оттичане или невъзможност за оттичане на отпадните води. Време е да се обадите на фирма за отпушване на канали КАНАЛИ-ТИНО ЕООД .

Мазнините благоприятстват отлаганията в каналите

Вероятно в дома ви в Люлин 4 внимавате да не изхвърляте мазнини от готвене и пържене. Но все пак малка част от мазнините попада в канализацията с измиването на съдове и прибори. Мазнините лесно полепват по повърхности, когато се охладят, а след това лепкавият слой бързо привлича всякакви малки частици от храни, косми и други.

Запушванията могат да се причинят от изхвърляне на парченца храна

По-лесно е да отмиете парченца храна, трохи и други, когато миете съдовете. Вероятно го правите, когато бързате. Така пестите време. Но попаднали в канала, парченцата отпадъци лесно могат да полепнат по мазнинните отлагания и да причинят стесняване на тръбата. Така оттичането се затруднява и рано или късно се стига до запушване. За да не се изправите пред този проблем, внимавайте да не допускате изхвърляне дори на малки частици от храна в канала.

Запушване от изтърван от дете предмет

Децата могат да изпуснат в канала предмет, който да се заклещи и да предизвика запушване. Това може да е част от конструктор, играчка, дори нещо, което в момента е привлякло вниманието им и го държат и разглеждат. Много лесно е за изпуснат от дете предмет да падне в тоалетната чиния и да заседне или на изхода от нея, или в меката връзка до тръбата за общата канализация. Когато в дома ви в Люлин 4 тоалетната чиния остава пълна с вода, не може да се оттича, може причината да е изпускане от детето ви на някакъв предмет. Дори руло тоалетна хартия може да предизвика запушване.

За да не се стигне до голям проблем, може би и до наводнение, не правете опити да отпушите тоалетната чиния сами. Обърнете се към специалисти по отпушване на тоалетна.

Само специалист може точно да определи къде е запушването

Запушването в дома ви в Люлин 4 може да е непосредствено след сифона, но може да е и по-нататък в канализацията. Не бързайте да определяте проблемното място като намиращо се близо до сифона. Изчакайте специалистите да направят оглед и диагностика, а след това да използват професионални уреди и оборудване за машинно отпушване в София.

Ако запушването е във външната канализация

Условия за запушване могат да възникнат и извън дома ви в Люлин 4, във външната канализация. Ако корени на дърво причинят разместване на тръбите, ако такива корени попаднат в тръбите, също се стига до запушване.

Важно е да се направи ремонт на участъка с разместени или пукнати тръби, а това също е задача за специалисти. На ваше разположение са КАНАЛИ-ТИНО ЕООД.

При запушване в дома ви в Люлин 4 е важно да ни се обадите колкото може по-бързо. Ще отстраним проблема и ще промием основно каналите ви. Не отлагайте, за да не се увеличи сериозността на проблема.