Отпушване на канали в София – мнения

Нашата фирма KАНАЛИ-ТИНО ЕООД отпушва канали в София и околните селища. Ние обединяваме квалифицирани специалисти, които се грижат за поддържането и ремонтирането на канализация. Стремим се да предлагаме бързина и коректност в услугите. Можем да се похвалим не само с клиенти, които многократно са ползвали услугите ни, но и с привличане на много нови клиенти след като веднъж са ползвали услугите ни.

Извършваме отпушване на канали, мивки, тоалетни, подови сифони. Подменяме стари канализационни тръби с нови. Предлагаме профилактично почистване на канали. Потърсете ни и за профилактика на септични ями и шахти.

Ние ежедневно полагаме усилия да се отзовем на всички спешни обаждания за отпушване на канализация и за ремонти. Съставяме и спазваме график за планово профилактично почистване на канали според заявките на нашите клиенти, в удобно за тях време.

На ваше разположение сме от понеделник до събота.

ОТЗИВИТЕ НА КЛИЕНТИТЕ СА МНОГО ВАЖНИ ЗА НАС!

Отзивите за работата на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД са много важни за нас. Особено се гордеем, че четем положителни мнения и признание за качеството на дейностите, които извършваме в различни райони.

Не е ежедневие да се обръщате към фирма за отпушване на канализация. Но когато сте използвали услугите на нашата фирма, мнението ви за тези услуги е важно за нас.

С вашите отзиви вие ни помагате да подобрим работата си, да усетим удовлетворение от добре изпълнени ремонти, смяна на тръби, отпушване на канали и други дейности.

Молим ви да оставяте отзиви за нашата работа в нашия Гугъл профил, след като използвате нашите услуги.

Ключови думи в отзивите за нашата работа

Нашият екип се състои от млади хора, но ние имаме достатъчно опит в практиката и гарантираме качество и професионално изпълнение. В това са се убедили и редица наши клиенти.

  • Станислав Иванов пише: „Бях много песимистично настроен, като видях млади момчета, и реших, че нямат достатъчно опит да се справят с проблема, след като минаха две други фирми. Но останах приятно изненадан, тези хора наистина си разбират от работата и разполагат с доста сериозна професионална техика. Браво още веднъж!

Да, г-н Иванов, ние знаем колко важно е професионалното оборудване за диагностика и ремонти на канализация. Затова сме инвестирали в модерни уреди, с които ви гарантираме справяне с всякакви проблеми, свързани с вашата канализация.

  • Радваме се да подчертаем, че основните думи, с които клиентите характеризират нашата работа, са: Качество, Отзивчивост, Професионализъм, Стойност, Точност! Това е отзив от Дамян Мандиев, жител на Сливница. Клиентът ни потърси за запушен мръсен канал. Извършихме отпушването на следващия ден след обаждането. Както пише г-н Мандиев: “В уговореното време пристигна специалистът Валентин Казаков, невероятен специалист, може да се гордеете с такъв служител, и след кратък оглед пристъпи към отпушване. Не му попречи трудното място за работа и си свърши работата безупречно. Благодаря!

Да, ние извършваме отпушвания и ремонти и в трудни участъци, работим професионално и качествено. Не ви оставяме да чакате дълго в дискомфорт след запушване на канал.

  • Благодарим на Надя Кантурска, чието мнение се изразява с думата „Професионализъм”! Ето как нашата неколкократна клиентка характеризира нашата работа: „Изключителен професионализъм.  Отзовават се изключително бързо. Винаги добре свършена работа. Препоръчвам горещо!”

 

  • Някои наши клиенти са лаконични, но дори и една дума, с която ни оценяват, говори много и ни мотивира да поддържаме високото ниво на работа. Както пише в отзива си Атанас Гочев, нашият начин на работа може да се оцени така: „Перфектен!”

 

  • Ще добавим и мнението на Димитър Кирилов: „Отлично свършена работа, коректно и професионално. Препоръчвам!”

 

  • Към това мнение се присъединява и Моника Иванова: „Перфектно свършена работа. Препоръчвам горещо тази фирма!”

 

  • Не само качеството, но и бързината са важни, когато става въпрос за ремонти на канализация. Ние спазваме и двете изисквания. Затова се радваме да прочетем отзива на Иван Иванов: „Бързо, Коректно и Качествено свършена работа.” Главните букви не са случайни!

 

  • Интересно е, че клиенти като Георги Стамов се отзовават за нашите услуги на английски език: „Fast reaction and good work.” (Преведено от Google – Бърза реакция и добра работа.)

 

  • И ще завършим отново с лаконично мнение, на клиента ни Гордън Георгиев: „Качество, Отзивчивост, Професионализъм, Стойност, Точност” (Отново с главни букви!)

Благодарим ви за отзивите и за признателността за нивото и всеотдайността ни! Ще продължаваме в същия дух. Потърсете ни за отпушвания, ремонти и други проблеми свързани с канализацията ви.