Отпушване на канал във Фондови Жилища

При запушване на канал във всеки дом настава паника. Трябва да се извърши отпушване, и то колкото може по-скоро. Запушването може да се е образувало в дома ви във Фондови жилища, а може да е извън него, във вертикален щранг. Но установяването на точното място на проблема е по силите само на специалисти. Затова не се бавете, а позвънете на  фирма за отпушване на канали КАНАЛИ-ТИНО ЕООД!

 

Отпушване на канал във Фондови Жилища

 

Запушена мивка? Проблемът не е толкова малък!

Може да ви се стори, че запушената мивка е дребен проблем, който можете да отстраните сами. Може би имате някакъв резервен препарат за отпушване от магазина. Но не подценявайте диагностиката, която може да се извърши само от специалисти. Може би е запушен сифонът, а може да има и натрупване на замърсявания навътре в канала. За отпушване на мивки в София потърсете екипа на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД. Ние ще направим оглед, ще използваме професионални спирали, за да проверим на каква дълбочина се е образувало запушването. След това ще го разбием с подходящи накрайници от комплекта към спиралите.  Ще завършим с промиване със силна струя вода, за да почистим напълно канала и да няма остатъци, които скоро да започнат да привличат нови замърсявания.

Що се отнася до препаратите, които се продават в магазините, те само могат да усложнят положението. Химикалите в тях реагират с мазнините в натрупванията и се образуват лепкави маси, които усложняват запушването. Не ги използвайте, няма да имате успех. Можете само да влошите нещата. За успешното отпушване на мивката в дома ви във Фондови жилища са необходими специалисти по отпушване на канали в София.

Запушена тоалетна? Има бързо и успешно решение!

Тоалетната може да се запуши от изсипването на остатъци от ястия, от мазнини от готвене, изхвърлени в канала на тоалетната, а може и нещо, изпуснато по невнимание, особено от деца, да е препречило канала. При запушена тоалетна в дома ви във Фондови жилища ние сме вашето решение. Ще проверим доколко е проходима тръбата, дали запушващата маса е в пределите на дома ви. Ще извадим едрите отпадъци, а след това и по-малките, за да постигнем цялостно отпушване на тоалетна.

Запушен вертикален щранг

Вертикалните щрангове поемат отпадните води от отделните жилища и съответно с тях в щранговете попадат и всякакви отпадъци. Особено опасни, създаващи рискове от запушвания, са хигиенните материали, които не винаги засядат в каналите в дома. Понякога те се задържат във вертикален щранг. Но дали има запушване във вертикален щранг, поради което водата в дома ви не се оттича, ще установят само нашите специалисти. Ние използваме ревизионните отвори, за да проверим проходимостта в щранговете и дали има наслагвания, които пречат на оттичането.

Много рискове са свързани с изхвърлянето на мокри кърпички. Те изглеждат малки и неспособни да предизвикат запушване, но на практика много често запушванията в домовете се дължат на тях. Не изхвърляйте мокри кърпички в канала в дома ви във Фондови жилища.

При най-малкото съмнение за запушване на канал в дома ви във Фондови жилища се обадете на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД. Ние ще проверим проходимостта на каналите и ще извършим отпушването. Използваме механични методи за отпушване на канализация. Не създаваме рискове от повреди на тръбите поради използване на химикали. Нашата фирма за отпушване на канали в София очаква обажданията ви, когато канал в дома ви е запушен.