Отпушване на мивки в Студентски Град

Запушена мивка в Студентски град е много голяма неприятност, заради която не можете да се миете, а и от запушения канал се носи неприятна миризма. За да се реши бързо този проблем, обадете се на специалисти по отпушване на канализация.

Подходът на специалистите

Запушването може да е малко, а може да са се натрупали доста замърсявания, така че професионалистите ще преценят как да подходят и да извършат отпушването.

В зависимост от това, дали има малко натрупвания, или слоят препречващ пътя на отпадните води е солиден, трябва да се използват специални инструменти или инструменти и професионални машини. Машините са необходими и когато се окаже, че запушването на мивката се дължи на замърсявания натрупани навътре в канала.

За да стигнат до проблемното място, специалистите проверяват всички елементи – сифона и канала след него. При отпушване на мивки в София, в Студентски град, първо се разглобява и почиства сифонът, а след това, ако водата продължава да не се оттича, се проверява по-нататък.

Можете ли да се справите сами със запушването

Ако има някакво натрупване на замърсявания в сифона, разглобяването и почистването ще решат проблема. Ако смятате, че можете да се справите с това, можете да опитате. Но по-добре е да изчакате специалистите от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД, за да може те да проверят и по-нататък, ако сифонът се окаже без проблеми и трябва да се търси запушване навътре в канала.

Отпушването от любители има своите рискове

Ако се заемете с отпушването и се окаже, че не можете да се справите със сглобяването и разглобяването, все пак ще трябва да разчитате на фирма за отпушване на канали в София. Защо не се доверите веднага на специалистите, без да правите опити за изпълнение на толкова специализирана задача? Има риск и да изцапате наоколо, а и водата в запушената мивка да намокри стаята. Тогава ви очаква много чистене.

Ако в близост до мивката има контакт, електрически уред, кабел – обект, по който протича ток, намокрянето може да причини и късо съединение.

Подгответе стаята със запушената мивка преди да дойдат специалистите

И така, обяснихме защо при запушена мивка в Студентски град трябва да се обърнете към специалисти по отпушване на мивки и на други запушвания. Ако в мивката има доста вода, трябва да я отстраните. Използвайте чаша или кутия, с която да махнете постепенно водата. След това попийте останалото малко количество. Не трябва да използвате мивката, преди да бъде отпушена.

Когато дойдат специалистите от Канал Експерт, те могат да поискат да бъде спряна водата, за да могат да разглобят сифона и да потърсят запушване след него, ако се окаже, че няма запушващи частици в сифона.

А вие пригответе леген или кофа, които да бъдат използвани при разглобяването на сифона, за да се оттича в тях водата, останала там.

Почистване на запушващите натрупвания и промиване

След като установят къде е запушването, специалистите ще използват професионални спирали за разбиването му. Към тези спирали има набор от накрайници, от които може да се подбере подходящият за дадения случай.

Ако специалистите преценят, че запушването на мивката в Студентски град трябва да се разбие със силна струя вода, те ще приложат този метод, използвайки професионално оборудване.

След отстраняване на запушването каналът се промива добре, за да не останат никакви частици от отпадъци и замърсявания и да не се създадат условия за ново запушване в близкото бъдеще.

При запушена мивка в студентски град решението на проблема е в ръцете на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД. Реагираме бързо, отстраняваме запушването и промиваме канала. Обадете ни се!