Отпушване на мивки в Хладилника

Запушена мивка в дома ви в Хладилника? Със сигурност това е голямо неудобство, а първата ви мисъл е да пробвате да я отпушите. Но ние ви съветваме да не правите такива опити. Знаете ли къде точно е запушването? Сигурни ли сте, че с подръчните средства ще се справите? А ако водата прелее? Ще наводни и изцапа! Време е за намесата на специалистите – фирма за отпушване на канализация.

Проверка и почистване на сифона

При запушена мивка в Хладилника първата стъпка е проверката на сифона. Това е първото място, в което попадат отпадъчните частици – парченца продукти, препарати, а понякога и частици от опаковки.

Сифоните са различни видове и е необходимо с разглобяването и почистването им да се заемат специалисти с опит в тази област.

След като бъде почистен сифонът и го монтират обратно на мястото му, нашите специалисти промиват с обилно количество вода. Ако проблемът е бил в този сифон, водата вече се оттича безпроблемно.

Проверка и отпушване на канала

Къде се запушва мивката най-често? Освен в сифона частиците от отпадъци, носени от водата при миене, могат да заседнат и да започнат да се натрупват вътре в канала. Най-лесно се отлагат мазнините, които полепват по вътрешността на тръбата. Този лепкав слой лесно привлича и задържа всякакви отпадъци. Внимавайте да не изхвърляте мазнини в мивката, за да не създавате условия за запушване.

Нашите специалисти проверяват канала, използвайки професионална спирала с голяма дължина. Така се установява къде точно има наслагване, препречващо пътя на отпадните води.

Използвайки специални накрайници, според дадения случай, поставени на върха на спиралата, нашите специалисти разбиват натрупването, за да разрушат образуванието.

След това е необходимо обилно промиване с вода, за да се отмият всички, дори много малки остатъци от запушването.

Професионални уреди за отпушване дори на мивки в малки помещения

Нашите спирали, накрайници и други приспособления и уреди са компактни и се пренасят лесно. С тях ще отпушим всяко запушване на мивка в Хладилника.

Размерите им са такива, че дори мивката да се намира в тясно или малко помещение, можем да ги използваме без проблеми.

Отпушването от фирма спестява редица проблеми

С отпушване на сифони в София, извършено от професионалисти, когато възникне такъв проблем в дома ви в Хладилника, си спестявате много проблеми.

  • На първо място, не губите време, обаждате се на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД и реагираме бързо.
  • Не е необходимо да полагате усилия, без да знаете дали те ще имат резултат.
  • При любителско отпушване с препарати можете да повредите сифона или тръбата със силните химикали. Тези химикали могат да причинят и изгаряния, ако попаднат върху кожата. Особено е голям рискът при попадането им в очите.
  • Не се замърсява помещението, в което е запушената мивка.
  • Спестявате си евентуално наводнение, което би ви причинило и големи щети.
  • С отпушването с професионални уреди гарантирано постигаме успех.

Потърсете ни за профилактика на каналите ни

За да не се стигне до задръстване на канала и необходимост от отпушване на мивка в Хладилника, разчитайте на нашите услуги за профилактика. Редовното профилактично почистване няма да даде възможност за натрупване на големи количества отпадъци и така да се образува запушване.

Проблемът със запушената ви мивка в Хладилника има бързо и успешно решение – обадете се на специалистите от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД!