Отпушване на сифони в кв. Левски

Запушване на сифон на мивка

Всеки знае, че сифонът на мивката може лесно да се запуши. Косми, по невнимание попаднали в мивката, парченца сапун, а в кухнята изсипана мазнина от ядене – всички тези отпадъци лесно се задържат, а мазнините действат като притегателен слой за всички други боклучета и частици. Тогава мивката не може да се използва, от канала се носи неприятна миризма и се налага да се действа, за да се премахне запушването.

Добра идея е поставянето на предпазна цедка, особено върху отвора на кухненската мивка. Така ще обирате отпадъците и те няма да попаднат в канала. Но все пак за мазнините, течния сапун, препаратите няма проблеми да проникнат свободно и да се задържат в сифона.

Запушване на подов сифон

Подовите сифони също са изложени на постоянен риск от запушване. Банята е помещение, което се използва многократно всеки ден. Така лесно в отвора попадат косми, прах и различни други частици, които малко по малко се натрупват и образуват запушване. Не ви съветваме да пробвате да разбиете запушването сами. Подовите сифони са различни. Някои са с долно оттичане, а други със странично. При втория вид сифони има преграда, която спира миризмата от канализацията. В нормално положение тя закрива отвора, през който може да се вкара уред за отпушване. Уредът трябва да се прекара над преградата, за да може да влезе в тръбата. Така че отпушването на подовите сифони не е за аматьори.

Сифонът е запушен – ами сега?

Какво да направите при запушен сифон в кв. Левски? Първата реакция е да се опитате отпушване сами – с тел, която се вкарва в отвора, за да разбута насъбралите се отпадъци и да освободи пътя за водата, или с оцет и сода. Ако количеството частици, образували запушването в сифона, е малко, тези методи могат да успеят. Но ако сифонът е задръстен с отпадъчета, само ще изгубите време.

Сифоните могат да имат различна конструкция. Ако не сте професионалисти, лесно може да се объркате и да не постигнете успех в разбиването на натрупването. С това могат да с справят само специалисти по отпушване на канали и сифони. Там, където телта не може да проникне и разбие запушването, ще се справят професионалистите от КАНАЛИ ТИНО ЕООД, с подходящи специални уреди и с извършване на необходимите дейности не само за отпушване, но и на пълно почистване на сифона.

Специалистите ще се справят бързо и безпроблемно

Първата стъпка на специалистите по запушени сифони е да установят къде точно е запушването. Постигаме това със специализирано оборудване. След проведената диагностика на сифона ще преценим какви дейности да извършим и какви уреди да използваме.

Опитите ви да се справите сами със запушения сифон могат да отнемат много време. Ние ще се справим бързо, тъй като имаме дълъг опит в отпушване на сифони и използваме уреди, които действат ефективно и се справят с всяка ситуация на запушване. С отпушване на сифон от КАНАЛИ ТИНО ЕООД ще си спестите време и усилия.

Живеещите в кв. Левски могат да са спокойни, че след отпушването на сифона, ще извършим почистване и промиване на целия канал с вода под налягане, използвайки мощна професионална машина. Така и сифонът, и каналът ще бъдат чисти и няма да има риск от скорошно ново запушване.