Отпушване на сифони в София

При запушен сифон в дома ви или в офис в София трябва да се обадите веднага на фирма за отпушване на канали в София. Неудобство е да не можете да ползвате мивката или банята, а специалистите с професионално оборудване бързо ще отпушат и почистят сифона, както и ще промият канала. При запушен сифон се носи и неприятна миризма. Не се колебайте, използвайте услугите на професионална фирма за отпушване.

 

Важно е да се използват специални уреди

Специалните уреди, с които се отпушват сифони, са достатъчни, за да се извърши отпушване без къртене. Ако запушването е в сифон на мивка, той се разглобява, за да се отстранят наслагванията от отпадъци и да се почисти напълно. Сифоните за мивки са различни по конструкция и разглобяването и почистването им могат да се извършат правилно и успешно само от специалисти.

Уредите, които използват специалистите от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД, включват спирали с остри накрайници, за извличане на наслоени отпадъци, ако са се натрупали и след сифона, навътре в тръбата. Накрайниците са различни по вид и диаметър, така че можем да подберем подходящия според сифона, който трябва да се отпуши.

Помпите за вода с голяма мощност са необходими за промиване на канала след като сифонът бъде отпушен и сглобен отново.

Разполагаме и с други уреди за демонтиране на различни части, както и уреди за почистване на частите на сифона.

Уредите, използвани от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД, са леки и компактни. Дори да се касае за малко помещение, в което е запушеният сифон, ние ще се справим със задачата и ще можете да използвате мивката или банята си отново без проблеми, след като приключим отпушването.

Бързината на реагиране и конкурентните цени са за ваше удобство

Когато сифонът в дом или офис в София започне да се запушва, започва да мирише неприятно, водата започва да се оттича бавно в канала, обикновено хората отлагат обаждането на специалисти, ако са много ангажирани. Не правете тази грешка. Колкото по-късно се обадите на фирма за отпушване на канали, толкова повече наслагвания ще са се събрали в сифона и толкова по-дълго ще трябва да почистваме и промиваме. Навременното извикване на специалисти ще ви спести продължителна работа по сифона, докато бъде отпушен.

Конкурентните цени на нашата фирма ви гарантират малки разходи, особено ако се обадите още при първите признаци на запушен сифон.

Вземете мерки за предотвратяване на запушвания на сифоните

Отпадните води в съвременните домове и офиси внасят в сифоните и канализацията различни отпадъци. В кухнята избягвайте да пускате в сифона остатъци от храна, колкото и малки да са. Те могат да заседнат още в сифона. Поставете върху него метални цедки, задържащи отпадъците, и почиствайте цедките след всяко миене.

В банята основни замърсители са космите – от хора и домашни любимци. Не допускайте попадането им в сифона, за да не се стигне до задръстване. И в сифоните на мивката и на пода в банята е добре да поставите допълнителни цедки и да обирате редовно космите от тях.

Обадете ни се при първите признаци за запушен сифон. Не изсипвайте препарати в опит да отпушите сифона сами. Те съдържат химикали и има риск от разяждане на материала, а това означава, че най-вероятно ще трябва да направите допълнителни разходи за нов сифон.

Ако се свържете с нас, може да разчитате на специалистите от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД за справяне със запушени сифони в София. Ние сме на ваше разположение и ще се отзовем бързо!