Отпушване на тоалетни в Люлин 1

Запушването на тоалетната е много неприятно, причинява редица неудобства и няма гаранция, че когато изсипете някакъв препарат, ще можете да постигнете отпушване. Най-често хората с този проблем пробват с изсипване на голямо количество гореща вода, или смес  от сода бикарбонат и оцет.

Не експериментирайте, защото това само ще удължи неприятния период, през който няма да можете да използвате тоалетната. Ако живеете в квартал Люлин 1, София, обърнете се към нашите специалисти от КАНАЛИ ТИНО ЕООД и те бързо ще решат проблема.

Тоалетните чинии се задръстват от различни отпадъци и предмети

Вярно е, че звапушането на тоалетните чинии се дължи предимно на натрупване на отпадъчни материали. Ако изсипвате в тях мазнина от пържене или остатъци от ядене, те също бързо допринасят за образуване на запушващ слой.

Но много често в тоалетните чинии се изпускат различни предмети. Най-често правят това децата, изтървавайки по невнимание играчка или друг предмет, който държат. При възрастните също може да се случи да изтърват някакъв предмет. Много неприятно е, ако това е мобилният телефон, но може да се случи и ако бързате да направите няколко неща и да изпуснете това, което държите – гъба, пликче с препарат или друго нещо, в тоалетната чиния.

Ароматизатор или държач за ароматизатор, руло тоалетна хартия, изпуснато по невнимание, дори ако не е цяло – всеки предмет, попаднал в чинията, може да предизвика веднага бавно оттичане или невъзможност за оттичане на водата. Възможно е да мине известно време, докато проблемът започне да се проявява.

Когато сте изпуснали нещо в тоалетната чиния и извикате специалисти по отпушване, уведомете ги какво се е случило, за да бъдат ориентирани относно причината за запушването и да изберат подходящите инструменти и подход за справяне със ситуацията.

Често запушването е след тоалетната чиния

Често отпадъците се събират след тоалетната чиния, а проблемът се проявява в нея. Събирането на вода без възможност за оттичане може да се дължи на запушване, например там, където хоризонталният щранг на канализацията се съединява с вертикалния.

За да се установи дали причината за запушената тоалетна чиния не е някъде по тръбите, е необходим специалист с опит. Нашите специалисти имат дългогодишна практика в отпушване на тоалетни чинии и отстраняване на всякакви ВиК проблеми в кв. Люлин 1, град София.

При затруднения в оттичането на водата от тоалетната чиния се обадете на КАНАЛИ ТИНО ЕООД, не отлагайте!

За отпушването са необходими специални инструменти и уреди

Когато се стигне до запушена тоалетна чиния, решаването на проблема не може да се постигне без специални инструменти и уреди.

Специалистите от КАНАЛИ ТИНО ЕООД използват професионални спирали, с които разбиват дори големите „тапи“ в канализацията. При необходимост използваме вакуумна помпа.

След отпушването е важно не само тоалетната чиния, но и целият канал да се прочисти, за да не останат частици, които да положат основата за ново запушване. Ние използваме мощна помпа със силна струя вода, която отмива всички налепи и частици и оставя вътрешността на канализационните тръби напълно чиста.

Всеки проблем се решава най-добре от специалисти в областта. Това важи и за запушването на тоалетна чиния в квартал Люлин 1, София. А специалистите в областта, които ще го разрешат бързо и професионално, са екипът на КАНАЛИ ТИНО ЕООД.