Помощ за отпушване на канали в района на Медицинска академия

Ако живеете в района на Медицинска академия и в дома ви има запушване, сигурно трескаво се опитвате да отпушите по всякакви начини, с тел, с изсипване на препарати. Невъзможността да ползвате мивката и банята е много неприятна. Това е неудобство за всички живеещи в дома. Не поемайте риска да правите опити да отпушите сами. На ваше разположение са специалистите по отпушване на канализация в София.

Ние ще ви помогнем за възстановяване на комфорта в дома

Ние имаме голям опит в диагностиката и отпушването на канали. Когато в дома ви в района на Медицинска академия водата започне да се оттича бавно, не отлагайте. Позвънете на специалистите от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД за помощ в отпушването. Първо ще направим оглед, а след това ще предприемем отпушване.

Единият начин е механичен. При него използваме професионални спирали. Към тях подбираме от нашите накрайници за разбиване на наслоявания. Ще пробием слоя от отпадъчни частици, косми и други остатъци от храни, опаковки, къпане, миене. След това ще промием обилно с вода, за да почистим напълно вътрешността на вече отпушения канал.

При другия начин за отпушване на канали използваме силата на водна струя под налягане. Така натрупванията, които са образували запушването, се отнасят от силата на водата и същевременно целият канал се промива добре.

И при единия, и при другия начин за отпушване накрая почистваме добре канала от всякакви дори и мънички остатъци. Ако останат, те ще започнат да привличат и други частици и по-бързо ще се образува запушване.

Запушване на външна канализация

Когато водата се връща във всички канали в дома ви в района на Медицинска академия, най-вероятно се касае за запушване на някоя тръба от външната канализация.

Извън сградите тръбите, отвеждащи отпадните води, могат да се пукнат, да се разместят. Дърветата наоколо може да пуснат корени така, че част от разклоненията им да проникнат в тръбите. Всички тези фактори могат да причинят запушване.

Нашите специалисти ще проверят първо вътрешната, а след това и външната част от каналите ви, за да установят дали причината не е във външната канализация.

Ако смятаме, че във външната част има проблем – пукване, счупване, разместване на тръби, проникване на корени и камъни, ще разкопаем, за да установим състоянието на каналите. Когато стане ясно, че причината за запушването е във външна част от канализацията, ще подменим тръбите, ще възстановим пътя за оттичане на водата и отново ще засипем с пръст, за да възстановим и вида на повърхността на участъка.

Грижете се за канализацията си с профилактично почистване

Профилактичното почистване, поне веднъж годишно, е важно за състоянието на каналите ви в дома ви в района на Медицинска академия.

При профилактиката нашите специалисти оглеждат каналите и отстраняват налепите по тръбите. С профилактично почистване от нашата фирма за отпушване на канали в София няма да се дава възможност на налепите и отпадъчните частици да образуват пълно запушване в канализацията ви.

При профилактиката извършваме и видеодиагностика на канали. Така се установява какво е състоянието на тръбите и дали има нужда от ремонт. Диагностиката помага за откриване на проблеми на начален етап и така ремонтите са по-малки и ви струват по-малко средства.

Свържете се с нас! За профилактично почистване и за отпушване на запушен канал в дома ви в района на Медицинска академия вашето решение е помощ от специалистите от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД.