Помощ при авария в канализацията в Чепинци

Канализацията в Чепинци се експлоатира ежедневно, а това означава, че може да се стигне до аварии, като запушване на канализация, течове, спукване на тръби или аварии във външния участък от канални тръби, които свързват канализацията на дома ви с уличната.

 

Помощ при авария в канализацията

 

Помощ при запушвания

При запушвания се налага нашият екип да се намеси колкото може по-скоро. Запушването не дава възможност да използвате мивката или банята. Ако е запушен каналът в двора, това също създава огромни неудобства, тъй като не може да се използва чешмата, не може да се мие дворът. Нашият екип се заема веднага с професионално отпушване на канализация.

Ние отпушваме канали с механични средства и с професионални уреди, с които извличаме попадналите в канализацията едри отпадъци, предмети и разбиваме наслояванията.

Ако  се стигне до запушване във външната част на канализацията, се налага изкопаване, за да се открие тръбата, в която се е получило това запушване. Запушванията в тази част могат да с се дължат на спукване, разместване, проникване на корени на дървета, камъни и други едри предмети. Може да се наложи смяна на участъка от тръбата, ако тя е пукната или счупена. След като отстраним запушването и сменим сегмента, който е повреден, засипваме отново до изравняване на терена.

Помощ за отстраняване на течове

В дома ви в Чепинци може да се появи теч. Но мястото, където избива влагата, не е задължително и мястото на аварията. За да се установи къде точно има авария, причинила теча, трябва да се извърши оглед от специалисти по откриване на течове.

Нашият екип провежда диагностика със специализирано оборудване. Така не се налага да се кърти, без да е ясно къде точно е източникът на теча. Установяваме мястото на аварията и къртим там, за да извършим ремонт.

Помощ при авария в стари тръби

Ако в дома ви в Чепинци канализацията е със стари тръби, при тях авариите са много по-чести. Старите каменинови тръби с времето стават грапави, което предразполага към натрупвания на замърсявания и вследствие на това запушвания. Металните тръби се поддават на корозия, което също улеснява образуването на запушвания. И при единия, и при другия вид тръби срокът на годност е доста по-малък в сравнение с експлоатационния срок на новите PVC тръби. При спукване или пробиване на тръба от стар тип се налага подмяна. Ние ви съветваме да поръчате смяна на цялата канализация с PVC тръби.

Авариите се случват неочаквано, но ние сме на разположение

При авария в канализацията в Чепинци бързо се обадете на екипа на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД. Ние сме на разположение, за да извършим ремонт и да отстраним аварията. Независимо дали се отнася за проблем поради запушване или теч поради нарушаване на целостта на тръбите, важно е да се действа бързо, за да не се нанесат големи щети.

Нашите специалисти извършват оглед, а ако е необходимо, прилагат и видеодиагностика на канали, за получаване на точна информация за състоянието в канала. След това предприемаме необходимите действия за отстраняване на аварията, ремонт на тръби, отстраняване на запушване и т.н.

При авария в участък на канализацията в Чепинци е необходима бързата намеса на екипа на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД за отстраняването й. Очакваме обажданията ви, ако ви изненада аварийна ситуация.