Почистване и продухване на канализация в Света Троица

Когато в дома ви в Света Троица се появи запушване, ще започне да се носи неприятна миризма от сифоните, водата ще се оттича бавно и в най-лошия случай няма да се оттича изобщо. А това създава рискове от наводнение и щети. Освен това не можете да използвате мивката, банята, тоалетната. Вземете бързи мерки, потърсете фирма за отпушване на канали София.

Не правете опити да се справите сами. Изкушението да пробвате да отстраните запушването е голямо, задачата изглежда лесна. Но освен в дома ви възможните места за наслагвания, които пречат на оттичането на отпадните води, включват и вертикални щрангове, както и участъци от външната канализация. Установяването на мястото на запушване и отстраняването му трябва да се извършат от специалисти по отпушване на канализация.

Каналите се замърсяват непрекъснато

В съвременните домове, включително в дома ви в Света Троица, в каналите ежедневно заедно с водата от миене и къпане попадат всякакви замърсявания – малки количества сапун, косми, остатъци от храни, мазнини и други. Затова запушванията са чести проблеми, особено ако нямате навика да поръчвате профилактично периодично почистване от фирма за отпушване на канали.

Децата често пускат или по невнимание изпускат в каналите различни неща

Малките деца са много енергични и се забавляват, пускайки в канала различни неща. А по невнимание могат да изпуснат и някоя играчка. Във всеки дом с деца има конструктори с много елементи. Някои от тях могат да се отзоват в канала в дома ви. Внимавайте с какво се занимават децата ви и често им напомняйте какви неудобства би причинило запушването на канал.

Специалистите проверяват първо типичните места за запушване

В местата с чупки на тръбите или съединяването на две тръби с преходник често се образуват запушвания, тъй като там лесно могат да се задържат отпадъчни частици, които да започнат да привличат и други частици до масивно наслагване и пълно запушване на канал в дома ви в Света Троица.

Ако водата не се оттича или се връща във всички сифони в дома ви

Едната причина за застояването на отпадните води е запушване извън дома ви, на вертикален щранг.

Ако водата се връща във всички сифони, а ако живеете в блок, и на всички етажи, значи става въпрос за запушване на шахта на уличната канализация.

За да се установи къде точно е запушването, е необходим опит и професионални знания и оборудване. С тях разполагат специалистите от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД.

Оборудване за отпушване на канали

Първите уреди за отпушване, които се използват при запушен канал в дома ви в Света Троица, например в кухнята или в банята, са професионалните спирали. Те имат различни накрайници и голяма дължина. С тях специалистите достигат до слоя от натрупани замърсявания и го разбиват.

След това се използва оборудване за подаване на вода под високо налягане, за да се отмият всички замърсявания и каналът да се почисти напълно.

Ако специалистите преценят, че замърсяването и запушването могат да се отстранят чрез продухване, те използват комбинация от помпа с високо налягане и вакуум помпа за изсмукване. Продухването се налага и ако имате нова канализация, преди тя да бъде въведена в експлоатация.

При запушване на канал в Света Троица потърсете КАНАЛИ-ТИНО ЕООД, за бърза и точна диагностика и извършване на отпушване по подходящ начин. След това промиваме основно канала за пълното му почистване. Така в дългосрочен план няма да се опасявате от ново запушване.