Почистване на канали в кв. Оборище гр. София

Почистване на канали в кв. Оборище се налага от време на време или по-често, в зависимост от това, доколко внимавате да не замърсявате каналите с отпадъци от храна, мазнини, сапун, косми. Но признаците за това, че се налага почистване, за да не се стигне до отпушване на канала, са очевидни. Водата започва да се задържа, не се оттича лесно, явно има пречки за преминаването й. Вземете мерки, докато е рано. При първите признаци за бавно оттичане потърсете нашата фирма за отпушване на канализация в София.

Замърсяването на каналите започва от сифоните

Пазете сифоните от замърсяване, не допускайте в тях да попадат дори малки боклучета. От сифона те попадат в канала и много от тях полепват по тръбите, засядат в местата на снаждане на тръби и постепенно водата ще започне да се задържа и да се наложи да извикате за дома си в кв. Оборище фирма за отпушване на канали.

Особено коварни и опасни са мазнините

Особено внимавайте да не допускате изсипване в каналите дори на малки количества мазнини – олио, масло, мас. Те са лепкави и лесно ще се отложат върху вътрешността на тръбите, а лепкавият слой ще започне да задържа всякакви частици. Тогава рискът от запушване е много голям.

Запушването е налице – можете ли да се справите сами?

Не е приятно, когато в дома ви в кв. Оборище се образува запушване в канализацията и трябва да се справите с този проблем. Можете ли да се справите без специалисти? Обикновено такива опити не завършват успешно. Трудно е да се разбие натрупаният слой в канала и той да се почисти основно, така че да не останат налепи, благоприятни за ново запушване. Препаратите от магазините могат да се окажат недостатъчно ефективни и само да изгубите време. А и ако запушването е все още начално и успеете да го премахнете, струята вода от крана няма да е достатъчно силна, за да промие и почисти канала достатъчно.

Професионално отпушване и почистване на канали

КАНАЛИ-ТИНО ЕООД е фирма за отпушване, почистване и ремонт на канализация. Ние разполагаме с мощно оборудване и професионални спирали, с които достигаме до запушванията и ги разбиваме. След това почистваме основно каналите със силна струя вода от мощна помпа.

Повикайте ни, когато се наложи отпушване и почистване на каналите ви. Няма да изгубите време и ще си спестите разходи за препарати. А ако запушването е сериозно, има и риск от наводняване, което ще причини неприятности и щети.

Професионалистите не само ще отпушат канала, но и ще го почистят напълно

Вече обяснихме защо не трябва да предприемате отпушване и почистване на каналите в дома ви в кв. Оборище сами. Това е особено опасно, ако нямате никакъв опит с разрешаване на такъв проблем.

Ние бързо ще се отзовем на обаждането ви и ще предприемем отпушването и почистването на каналите ви. Ще промием тръбите до пълно почистване от всякакви налепи и частици.

Потърсете ни и преди запушване, защото профилактичното почистване на канали ви гарантира спестяване на запушване. Ако от канала излиза неприятна миризма, ако водата започне да се оттича малко по-бавно, а дори и преди това помислете за поръчка на почистването на каналите ви в дома ви в кв. Оборище.