Отпушване на канал в двор на къща в Малашевци

Запушеният канал в двора на къщата ви в Малашевци е много голямо неудобство. На двора се събира семейството, вършат се различни дейности, много от които са свързани с миене. Ако каналът в двора ви се е запушил, за да се отървете от дискомфорта и да не се стигне до пълно задръстване, използвайте услугите на фирма за отпушване на канали в София.

В двора рисковете от запушване са ежедневни

Дворът е място, в което попада и много прах от околната среда, и листа от дървета и растения, а ако е затревен, от почвата заедно с водата, която попада в канала, могат да се озоват и камъчета.

При миенето на чешмата в двора на различни продукти, плодове и зеленчуци малки или дребни частици също попадат в канала.

Дърветата с разпростиращи се корени също могат да допринесат за задръстване, ако някои от корените им прораснат в тръбите.

Ако имате малки деца, някое от тях може просто от любопитство да пусне нещо в отвора, а този предмет, играчка или отпадък, камъче, цвете или нещо друго, се присъединява към отпадъчните материали, които могат да заседнат на удобно място в тръбите.

При наместването на почвата тръбите могат да се разместят, а при проникване на корени на дървета в пукнатините могат да попаднат и по-големи камъни.

За неспециалисти е трудно да се установи къде точно е проблемното място, в което има натрупване, пречещо на оттичането на водата. Затова не отлагайте, позвънете на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД – специалисти по отпушване на канали в София.

Как специалистите отпушват канал в двор на къща

След като се обърнете към професионалистите за отпушване на канал в двор на къща в Малашевци, първата им задача ще бъде да направят оглед и да установят до къде има проходимост в тръбите. Това се извършва с професионални спирали с голяма дължина.

Към спиралите специалистите от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД използват различни накрайници, за да разбият наслагванията, пречещи на оттичането.

Когато в тръбите на канализацията в двора ви има попаднали корени на дървета или камъни, се налага копаене, за да се открие проблемният участък и да се премахнат тези отпадъци. След това се подменя участъкът от тръбата и след това изкопът отново се засипва с пръст.

Ако запушването се дължи на разместени или пукнати тръби, това също се установява след изкопаване на дадения участък. Тръбите се наместват, подменят се дефектните или пукнати сегменти и изкопът се засипва с пръст.

Не е разумно да рискувате и да се опитвате сами да установите къде е запушването, какво е то и как да постигнете отпушване на канализация. Това е сложна задача, по силите само на професионалисти с опит. Отлагането на обаждането на специализирана фирма само ще удължи периода на неудобство, а може и да се стигне до наводнение и щети. Свържете се с КАНАЛИ-ТИНО ЕООД за отпушване на канала в двора на къщата ви в Малашевци.

След отпушването ще извършим и промиване, за да може от вътрешността на тръбите да се отмичт всякакви частици от отпадъци, мазнини и други.

За бързо и качествено решение при запушен канал на двора в къщата ви в Малашевци разчитайте на нашата фирма с опит в отпушване на канализация в София – КАНАЛИ-ТИНО ЕООД.