Почистване на канали в Люлин 6

Когато от канала се носи отблъскваща миризма

Неприятна миризма от канала в дома ви в Люлин 6? Това означава, че е време да извикате фирма, за да го почисти. Навременното почистване премахва замърсяванията, полепнали вътре в каналните тръби. Така няма да се стигне до запушване и неприятната миризма, която се дължи на тези отлагания на замърсяващи частици, ще изчезне. Тя се дължи на разлагането им – те представляват остатъци от храна, мазнини и други замърсявания, които попадат в каналите при миене, особено в кухнята. Грижете се редовно за канализацията си, като използвате услугите за профилактика на канали в София.

 

Водата се оттича бавно – време е да се почисти каналът

Наслагванията на замърсявания от миене и къпане по вътрешността на канала са чест факт в съвременните домове. Вероятно сте имали случаи в дома ви в Люлин 6, когато водата започва да се оттича бавно, трябва да изчаквате, да губите време. Значи отлаганията на мазнини, сапун, остатъци от храни, а може би и други отпадъци – например от опаковки, са образували достатъчно дебел слой, който стеснява канала и пречи на бързото оттичане на водата.

Почистването на канала чрез хидродинамично промиване в такива случаи е наложително! Обадете се на специалистите по почистване и отпушване на канализация. Колкото по-бързо се обадите, толкова по-голяма е вероятността да си спестите по-големи разходи и неприятности. А това неминуемо би се случило, ако каналът се запуши напълно. При едно масивно запушване може да се стигне и до наводнение – помислете само колко неприятности и допълнителна работа би се наложило да изтърпите.

 

Професионалното почистване е незаменимо

При неприятна миризма от каналите или забавено оттичане на водата в дома ви в Люлин 6 може да ви изглежда лесно да почистите сами налепите. Не правете тази грешка. Може да имате в килера пакетче с препарат за отпушване. Но тези препарати реагират с мазнините от налепите и се получава продукт, който е с консистенцията на сапун. Това не само няма да почисти канала, а и новообразуваната лепкава маса ще създаде още по-благоприятни условия за наслагване на налепи.

Професионалистите от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД използват специални уреди, за да почистят каналите. Те включват спирали, с които се раздвижват и разбиват натрупванията в канала, преди те да са запушили напълно пътя за оттичане. След като се отлепят основните части от натрупаните налепи, се извършва пълно промиване на канала, с използване на мощна струя вода. Така след промиването вътрешните стени на канала са вече абсолютно чисти и не ви грози риск от изтърпяване на отблъскваща миризма или изчакване на бавно оттичащата се вода.

 

Не отлагайте професионално почистване на канала

Поддържайте канализацията си, защото всяко отлагане при признаците на замърсяване и наслагвания в каналите в дома ви в Люлин 6 може да ви причини много големи неприятности. Наслагванията може да се увеличат по-бързо или по-бавно, а може и сред тях да има някакви изпуснати по невнимание неразлагащи се материали – мокра кърпичка, част от найлонова опаковка, или пък някакъв предмет, паднал в канала без да усетите. Децата често изпускат предмети навсякъде, може да се опитат да пъхнат в отвора на канала парче хартия, опаковка, дори малка играчка.

Специалистите от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД ще установят каква е причината за бавното оттичане, дали в канала има и някакъв такъв неразлагаем предмет или материал. Ние почистваме каналите и промиваме до пълно отстраняване на всички налепи и частици. Потърсете ни!