Професионална услуга за отпушване на канал в Стрелбище

В дома ви в Стрелбище се чувствате уютно, с всички удобства, докато настъпи запушване на канал. Тогава започва да се носи неприятна миризма. Ако запушването все още е на начален етап, бавното оттичане на водата подсказва, че е време за вземане на мерки. Трябва да се обадите на фирма за отпушване на канализация в София.

По-неприятно е да установите, че каналът е напълно запушен, няма никакво оттичане. Тогава ще се наложи специалистите от нашата фирма да положат повече усилия, за да извършат отпушването и да почистят основно. Не отлагайте, когато се появи проблем с оттичането на водата, обадете се на нашия екип за отпушване на мивка, отпушване на тоалетна или на канал в банята, или на душ кабина в дома ви в Стрелбище.

Професионална услуга за отпушване на канал

Ние прилагаме най-подходящите методи за отпушване в домовете

Преди да се заемем с отпушването, правим оглед и диагностика. За да се отстрани запушването, трябва да се подберат подходящите професионални уреди. Използваме спирали, които са професионални и имат голяма дължина. С тях достигаме навътре в канала, за да разбием натрупването от замърсявания с въртеливи движения.

След като натрупването бъде разбито, трябва да се промие каналът. Извършваме промиване със силна струя вода, за да може тя да отнесе и най-малките частици, останали от полепналите замърсявания. Ако не извършим промиване, остатъците от замърсявания ще започнат да привличат нови отпадъчни частици и по-бързо ще се образува ново запушване.

Отпушване на вертикален щранг

Вертикалните щрангове поемат отпадните води от етажите, за да ги отведат надолу, а след това навън, към уличната канализация. Ако отпадъците не заседнат в пределите на дома ви в Стрелбище, те се задържат на удобни места във вертикалните щрангове.

За да достигнем до запушване във вертикален щранг, използваме ревизионните отвори. През тях вкарваме професионални спирали, за да достигнем до заседналите отпадъци и да ги извадим. Ако има натрупване на замърсявания, разбиваме тези натрупвания, за да освободим пътя на отпадните води.

Не изхвърляйте хигиенни материали, мазнини, едри отпадъци в канализацията

Хигиенните материали изглеждат лесно разградими, но на практика е точно обратното. Те не се разграждат, задържат се лесно в каналите и много бързо причиняват запушвания. В много случаи, при които извършваме отпушване на канализация, изваждаме мокри кърпички. Те са най-често изхвърляни в каналите, защото не изглежда, че могат да причинят проблеми с оттичането. Но тези хигиенни материали са сред най0честите причинители на запушвания. За да не се получава запушване, трябва да пазите канализацията от замърсяване с хигиенни материали.

Мазнините са друг вид отпадъци, който е много опасен и бързо допринася за запушване в дома ви в Стрелбище. Мазните остатъци са лепкави и много лесно се задържат по вътрешността на тръбите. Те привличат всякакви други частици и отпадъци – косми, парченца от хранителни продукти и други. Не изхвърляйте мазнини в канализацията.

За да не се допуска често запушване и да се наложи да прибягвате до професионална услуга за отпушване на тръби в София, не изхвърляйте и едри отпадъци от храни, опаковки и т.н. в каналите. Дори и дребните отпадъци могат да се натрупат постепенно и да причинят голямо запушване, затова пазете каналите от всякакви частици от храни, опаковки и други – едри и по-дребни.

Ако в дома ви в Стрелбище настъпи запушване, потърсете нашата фирма за отпушване на канали – КАНАЛИ-ТИНО ЕООД. Ние сме на вашите услуги и за профилактично почистване на канализация, за предпазване от запушвания.