Професионално отпушване на канали от фирма в Драз махала

Когато се сблъскате с неприятния проблем – запушване в мивката, банята, тоалетната в дома ви в Драз махала, най-вероятно запушването е вече в голяма степен. Това означава, че този проблем няма да се реши без професионални услуги на фирма за отпушване на канали.

Можете да правите опити да отпушите канала, но особено ако няма оттичане, с любителски средства няма да постигнете успех. Още по-лош избор е прилагането на препарат от магазина, който има в състава си силно действащи химикали. От една страна, тези химикали реагират с мазнините в слоя запушващи наслагвания и се образува още по-голямо количество лепкава маса. От друга, химикалите са агресивни не само към натрупванията, запушващи канала, но и към самите тръби.

Потърсете специалистите от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД за отпушване на мивка или друг запушен канал в дома ви в Драз махала.

 

Професионално отпушване на канали от фирма

 

Професионално отпушване на мивки

При необходимост от отпушване на мивки първо проверяваме сифона и го демонтираме за почистване. Ако след това проблемът с оттичането остава, значи е запушен каналът.

Използваме професионални спирали, за да проникнем до запушването и да го разбием. Професионалните спирали имат значителна дължина и към тях използваме подходящи накрайници. След като разбием натрупването, причинило запушването, промиваме канала, за пълно почистване.

Отпушване на канал в банята

В банята може да се запуши мивката, душ кабината, ваната, а много често се запушва и подовият сифон. Във всички случаи започваме с почистване на сифона. Особено лесно се замърсява сифонът на пода, защото се намира на най-ниско ниво и освен праха в него попадат косми и други замърсители, внесени в банята.

След сифона проверяваме канала, защото запушването може да е в него. Проникваме със спирали, за да разбием слоя, натрупан и препречващ пътя на отпадните води. След това промиваме добре, за да почистим напълно от всякакви остатъчни частици.

Отпушване на тоалетната

Ако в дома ви в Драз махала се запуши тоалетната, обадете ни се, Ние сме специалисти с опит в отпушване на тоалетни. Понякога изпуснат по невнимание предмет, особено от децата в дома, или цяло руло тоалетна хартия засяда още в самата тоалетна чиния. Често такива изпуснати големи предмети засядат в меката връзка и за отпушването е необходимо да демонтираме тази тръба и да извадим запушващия предмет. А може да се образува и запушване по-нататък в тръбите, ако се изхвърлят хигиенни материали, остатъци от ястия и други отпадъци.

Нашите специалисти проверяват един след друг участъците от тоалетната чиния до вертикалния щранг. За да извадим големите отпадъци, препятстващи оттичането, използваме механичен начин – със спирали и други уреди.

Много често в практиката ни се случва при отпушване да вадим мокри кърпички и други хигиенни материали. Те не се разлагат, лесно засядат в тръбите и запушват трайно канализацията. Не изхвърляйте хигиенни материали и остатъци от ястия, за да не причините запушване. Много опасно е и изхвърлянето на мазнини в тоалетната. Те са лепкави, лесно се втвърдяват в студена вода и се отлагат в канала.

За професионално отпушване в Драз махала се грижи КАНАЛИ-ТИНО ЕООД. Ние използваме механични методи за отстраняване на натрупаните запушващи отпадъци. По наша преценка можем да използваме и вода под налягане, за разбиване на натрупания слой, запушващ канала.

С професионално отпушване на канализация в София ще си спестите напразни опити за отстраняване на натрупани отпадъци в каналите, които освен че пречат на оттичането, издават и неприятна миризма. Освен това при запушен канал има риск от връщане на водата и наводняване. Обадете ни се на телефон 0876 80 80 55 или 0878 77 35 90, за да се справим със ситуацията и да възстановим оттичането в отпушения и почистения от нашия екип канал.