Ремонт на канализация в Манастирски ливади

Канализацията в жилищните комплекси в Манастирски ливади проявява типичните за съвременната канализация и начин на живот проблеми. Запушванията, необходимостта от смяна на тръби, инсталирането на нови тръби са задачи, с които бързо ще се справи КАНАЛИ ТИНО ЕООД – фирма за отпушване и ремонт на канали в София.

Ако поради характерните за комплекса високи подпочвени води възникнат проблеми, също ще се отзовем веднага.

 

Запушванията са сред най-честите проблеми

Забързаното ежедневие, в което не винаги си даваме труд да отстраним напълно мазнините от съдовете и приборите, отмиваме частици от храна и косми в каналите, водят до проблеми с канализацията, като най-често това се проявява чрез запушвания. За да не се задълбочи проблемът в дома ви в Манастирски ливади, ако забележите, че водата в кухнята или в банята е започнала да се оттича бавно, потърсете специалисти по отпушване на сифони и отпушване на мивки в София, кв. Манастирнски ливади.

Ранните мерки по отпушването ще ви спестят големи проблеми с масивни ремонти на канализацията ви и големи разходи.

 

Появяване на влага по стените

Когато по стената в дома ви в Манастирски ливади забележите влага и мухъл, обадете ни се за видеодиагностика на канали. Проблемното място в канализацията може да е на разстояние от участъка, в който е избила влагата. Не е необходимо да се кърти, без да се знае точното място на аварията, С нашето оборудване за видеодиагностика е открием това място и ще ви спестим излишно къртене. След ремонта ще изчезне и избиването на влага.

 

Ремонт при наводняване на мазета

При запушвания в хоризонталните щрангове може да се получи наводняване на мазетата в блока в Манастирски ливади. Друга възможна причина за наводняването може да бъде избиването на вода през подов сифон. За да се избегнат щети, веднага изнесете вещите от мазетата и ни се обадете за отводняване и ремонт.

Нашите специалисти първо ще изпомпят водата с мощни професионални помпи, а след това ще установят дали има запушване или друг проблем, за да извършат необходимия ремонт.

Дори ако в мазето ви избие малко вода, незабавно се обадете на специалистите ни по откриване на течове, за да локализират и се справят с проблема, докато не се е задълбочил.

 

Ремонти на участъци от външната канализация

Проблеми възникват не само в домовете в Манастирски ливади. Външната канализация е изложена на рискове поради разместване на пластове, проникване на клони на дървета, спукване на тръби.

Ние извършваме всички дейности, включително къртене на настилка и изкопни работи за достигане до тръбите на външната канализация, за да отстраним възникналия проблем. При спукани тръби сменяме участъка от тръбата и след това засипваме и заравняваме изкопаната земна маса.

За ремонти на канализацията в домовете в Манастирски ливади ще се погрижат специалистите от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД. Не чакайте, докато течовете или запушванията станат сериозни, обадете се при първите признаци на проблем.

Авариите в канализацията могат да се случат по всяко време, За отстраняването им са необходими опит и професионализъм, както и подходящо съвременно оборудване. Ние разполагаме с тези качества и с необходимото оборудване. На ваше разположение сме в работни дни и в събота.