Фирма за диагностика на канали в Павлово

Диагностика на канали в Павлово се налага, ако планирате цялостен ремонт на дома. Много често диагностиката е необходима при запушване – един чест проблем, с който се сблъскваме в ежедневието. За да можете да разберете какво е състоянието на каналите ви или къде точно е запушването, разчитайте на специалисти от фирма отпушване на канали и диагностика на канализация.

Какво включва диагностиката

На първо място, специалистите оглеждат мястото, проверяват каналите през ревизионните отвори. При запушване трябва да се проверят и вертикалните щрангове, а понякога е наложително да се провери и участъкът от уличната канализация. Запушванията в тази част от канализацията се отразяват на възможността за оттичане на отпадните води в домовете.

Чрез видеодиагностика на канализация в Павлово се прави оглед с професионална камера, за да се установи къде има счупвания, пукнатини и натрупвания, които трябва да се разбият и отстранят чрез оборудване за отпушване на канализация. Записът от камерата дава възможност за подробен анализ и извършване на всички необходими дейности за отпушване и ремонт на каналите. Пести се време, което би отнело къртене, без да се знае къде точно е засегнатият участък.

Проблемите в канализацията могат да се дължат на проблеми в уличната канализация

Ще се спрем по-специално на проблемите в уличната канализация, защото собствениците на домове в Павлово често не подозират, че когато в дома започне проблем с оттичането, това може да се дължи на натрупване на отпадъци в канализацията в уличния сектор.

Уличната канализация е подложена на въздействия от строителни дейности, разместване, пропадане на почвата. В резултат на такива въздействия може да се появят пуквания, счупвания, размествания на тръбите. В тях може да попаднат строителни отпадъци, да прораснат корени на дървета.

Всякакви отпадъци, изхвърлени в домашната част на канализацията, които не се разлагат, като пластмасови опаковки, хигиенни материали, изпуснати по невнимание детски играчки и други предмети, могат да заседнат не в домашната, а чак в уличната част.

След като направят диагностика на каналите в дома ви, специалистите от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД ще извършат и диагностика на вертикалните щрангове и на уличната канализация, ако е необходимо.

Видеодиагностика на канали в Павлово

За диагностика на канализация чрез видеокамера използваме два вида камери. Така можем да извършваме огледи на тръби с различен диаметър.

Поръчайте видеодиагностика на канализацията ви в дома ви в Павлово, за да си спестите време и разходи. След това ще ви предоставим записа и ще ви уведомим къде и какви ремонти, подмяна и отпушване са необходими.

Извършваме видеодиагностика на тръби с диаметър от ф40 до ф1500.

Камерата с жило, която използваме, има дължина на жилото 50 метра. Използваме я за диагностика на тръби с диаметър до ф250.

За тръби с по-голям диаметър използваме дистанционно управляема камера робот с брояч на метрите. С нея оглеждаме тръби с диаметър между ф250 и ф1500.

Диагностиката на каналите дава възможност за подходяща профилактика

Профилактиката на каналите в дома ви в Павлово е много важна, за да я поддържате в добро състояние. Преди профилактика е важно да се извърши диагностика. Свържете се с нас!  Използвайте услугите на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД за диагностика и профилактика на канализацията ви и си спестете запушвания и големи ремонти.