Фирма за отпушване на канали в Модерно предградие

Както в къщите, така и в блоковете в Модерно предградие канализацията се използва непрекъснато и това малко по малко замърсява вътрешността на каналите. Затова има вероятност малко по бързо или малко по-бавно да се образува запушване. Тогава можете да разчитате на нашата фирма за отпушване на канали в София КАНАЛИ-ТИНО ЕООД.

Замърсяването на каналите е предпоставка за запушвания

Замърсяването на каналите е неизбежно, не само в Модерно предградие, но и във всички домове. Колкото и да отстраняваме остатъците от храна от съдовете в кухнята, да почистваме космите от сифона в банята, малки частици и отделни косми проникват в канализацията при ежедневното миене. Мазнините са особено опасни, тъй като се отлагат по вътрешността на тръбите. Тези лепкави отлагания привличат други частици. Ако внимателно почиствате съдовете, приборите, сифона в банята след всяко миене, запушването няма да се образува скоро. Но в натовареното ежедневие много хора често пропускат щателно отстраняване на малки частици от храна, косми и други. Така попаднали в канала, те бързо се натрупват в запушващ слой. Водата започва да се оттича бавно, а ако запушването е сериозно, не се оттича изобщо. Можете да се опитате да проникнете в канала с някаква тел или да изсипете отпушващ препарат от магазина. Но ако например мивката ви се запуши, спестете си време и се обадете на специалисти по отпушване на мивки в София. Ако се запуши сифонът в банята или в тоалетната се застоява вода, също имате образувано запушване, с което най-добре и най-бързо ще се справят професионалисти.

Мястото на запушването може да е извън апартамента или къщата

Застоят на водата в дома ви в Модерно предградие може да се дължи на заседнали в канала боклуци в тръбите в самото жилище, а може да е причинен и от запушване на външната канализация. Не бързайте да правите оценка и да заключите, че непременно има проблем във вътрешната канализация в дома ви. Дали това е така, или има проблем с външната канализация, ще установят специалистите по отпушване на канали в София.

За това трябва да се обадите на КАНАЛИ-ТИНО ЕООД, за да могат нашите специалисти да преценят на място къде е проблемът. Ние използваме професионална техника, включително уреди за диагностика – камери, които могат да проникнат доста навътре в канала. Първо ще изпомпим водата, а след това ще направим оглед с камера робот. Така ще проверим състоянието на тръбите, дали има проблем в канализацията в дома. Ако се установи, че няма, ще проверим и външната канализация. Може да има разместване на тръби, може във външната канализация да са прораснали корени на дървета, или да има някаква друга причина, която пречи на оттичането на отпадните води в дома ви. Имаме опит с отстраняване на запушвания и във външната канализация. Разчитайте на нас.

Ние извършваме и основно промиване на каналите

След като отстранят запушването, специалистите от нашата канализационна фирма ще промият основно каналите в дома ви в Модерно предградие. Така вътрешността на тръбите ще бъде напълно чиста, за да няма рискове от нови наслагвания и запушване в близкото бъдеще. За предпазване от запушване ще допринесете и вие, като не изхвърляте никакви отпадъци от храни, мазнини, косми, сапун в каналите.