Фирма за отпушване на канали в Толстой

Проблемът със запушване на канали в дома ви в комплекс Толстой възниква често, дори да се грижите да не изхвърляте отпадъци, мазнини, да забърсвате остатъците от ядене и да имате цедка на сифона в кухнята. С миенето и къпането малко по малко в каналите проникват всякакви дребни остатъци от храни, косми, малки парченца сапун. А ако по невнимание изпуснете нещо по-едро в канала, като например хигиенни материали, ще стигнете до запушване или до бавно оттичане, което е предшественик на пълното запушване.

Важно е да действате бързо, да се обадите на фирма за отпушване на канали. Професионалистите ще се справят бързо с този много неприятен проблем. Те разполагат с необходимите уреди и оборудване и могат да установят къде точно е запушването, за да го отстранят. А в много случаи е необходима и видеодиагностика, която също може да се извърши само от специалисти. С нея се установява какво е състоянието на каналите и може да се прецени къде има нужда от ремонт, ако се установи пукване или разместване. Намесата на професионална фирма ще ви спести време и няма да сте изложени на риск от щети, ако поради запушването се получи наводнение.

Запушване в банята или тоалетната

Много често в домовете в комплекс Толстой се стига до запушване в банята или в тоалетната чиния. Интензивното ежедневно използване на тези помещения е предпоставка за попадане на много замърсители в канала. При миене в мивката попадат количества сапун, отделни косми, такива замърсявания проникват в каналите и при използване на ваната и душ кабината. Космите полепват по стените на каналите тръби, а заедно с тях се отлагат и количества сапун и шампоан. Дори да почиствате редовно сифоните, все пак замърсителите от миене и къпане се отмиват в каналите и се натрупват, по-бързо или по-бавно.

Запушване на мивката в кухнята

Мивката в кухнята ви в дома ви в комплекс Толстой ежедневно поема остатъци от миене и с тях замърсяващи частици. Цедката на сифона ще предпази канала от проникване на едри частици, но мъничките замърсяващи отпадъчни частички все пак проникват безпрепятствено.

Ако сте свикнали да правите профилактика на каналите с домашни средства, като сода бикарбонат и оцет, изсипани в сифона и оставени да действат и да разяждат замърсяванията, а след това отмивате обилно с вода, това може да помогне. Но ви съветваме да избягвате препарати от магазина, тъй като те реагират с мазнините и се получава сапуновидна маса, която лесно привлича всякакви нови замърсители.

Механично премахване на запушването

Механичното отпушване на мивки София, което прилагат специалистите от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД, е ефикасният начин да се справите със запушвания на кухненската мивка или мивката в банята в дома ви в комплекс Толстой. Професионалните спирали с различни накрайници, които използват нашите специалисти, проникват надълбоко в канала, докато достигнат до запушването. Разбиваме натрупванията с подходящи накрайници. След това каналът трябва да се промие обилно с вода, за да се почисти напълно.

Спиралите са нашите уреди, използвани при натрупвания и в другите канали, след като първо почистим сифоните и се убедим, че запушването е някъде по-нататък, в тръбата.

За отпушване на тоалетни първо проверяваме дали запушването не е в меката връзка след тоалетната чиния, а след това проверяваме и хоризонталния щранг. Отстраняваме всякакви натрупвания, хигиенни материали, а сме попадали и на запушвания от цели ролки тоалетна хартия, изпуснати в тоалетната чиния.

С услугата отпушване на канали в София от КАНАЛИ-ТИНО ЕООД имате гаранция за бързо отстраняване на запушвания в домове в комплекс Толстой. След това спокойно ще можете да ползвате мивките, банята, тоалетната. Не отлагайте, още при първите признаци на проблем с каналите ни се обадете.